Sittwe tijdsverschil

Wat is het tijdsverschil met Sittwe? Het is belangrijk om te weten in welke tijdszone Sittwe zich bevindt en wat het tijdsverschil is met Nederland en België. Met name voor het boeken van vliegtickets en hotelboekingen kan dit van belang zijn. Maak je een lange vlucht naar het oosten, dan kom je door het tijdsverschil al snel pas de volgende ochtend aan.

Informatie over Sittwe

Beste foto's & tips van Sittwe

'488677' door dorie '488677' door dorie

BirmaSittwe

BirmaSittwe

Groentevrouw

dorie

Het is altijd weer genieten als je een markt bezoekt in Birma, kleurrijke Birmese mensen, vele kramen met groenten en fruit en mannen en vrouwen die van alles op het hoofd vervoeren. Deze Birmese vrouw vond ik geweldig om te zien met de verschillende groenten op haar hoofd.

'455111' door jaapburgers '455111' door jaapburgers

BirmaSittwe

BirmaSittwe

Straatbeeld Sittwe

jaapburgers

Toen wij eind januari in Sittwe waren, de hoofdstad van de Rakhine State, vonden wij de sfeer anders dan in de rest van Myanmar. Meer gespannen. Er stonden gewapende soldaten bij sommige kruispunten. Er hebben zich in het verleden grote onlusten voorgedaan tussen moslims en boeddhisten. Op deze stoffige foto zie ik iets van die gespannen sfeer terug.

'269523' door gorke '269523' door gorke

BirmaSittwe

BirmaSittwe

Sunrise

gorke

`s morgens om 7 uur vertrekt onze boot richting Mrauk U. Het is zo,n 5,5 uur varen. Vooral de zonsopkomst is geweldig we hebben genoten.

Laat kaart zien