Batu cave image

Batu cave


Beste reistijd

Batu cave
Maleisië
Workum

Reisgids

Beste reistijd

Foto's

Praktisch

Wanneer kan ik het beste reizen naar Batu cave

Het weer in de Batu cave

Of je nu op zoek bent naar cultuur, een bijzondere verre reis of juist een actieve vakantie in de planning hebt: op reis wil je goed weer.  Daarom is het handig om vooraf het actuele vooruitzicht voor het gebied rond de Batu cave te bekijken om niet overvallen te worden door slechte weersomstandigheden.
Wil je weten wat het klimaat en de weersverwachting voor het gebied rond de Batu cave. Hieronder vind je de gemiddelde temperatuur en neerslag per maand, zodat je weet of je moet rekenen op regen of zonneschijn. Zo ga je altijd voorbereid op reis. 
 

Beste reistijd voor het gebied rond de Batu cave

* De oranje vlakjes geven de beste reistijd weerDe gemiddelde temperatuur en neerslag in West-Maleisië:De beste reistijd voor het gebied rond de Batu cave is van juni t/m augustus. Een bui in het gebied rond de Batu cave duurt meestal niet langer dan twee uur, maar dan heb je ook een flinke stortregen achter de kiezen. Hoewel er geen echt droge tijd is, loopt het meest natte seizoen in het oosten van november t/m februari en in het westen van september t/m december.