Vang Vieng

Vang Vieng is een plaats met ruim 25.000 inwoners op 160 kilometer ten noorden van hoofdstad Vientiane. Lange tijd heeft de tijd hier stil lijken te staan, tot de komst van het toerisme. Een belangrijke bezienswaardigheid zijn de grotten in de karstheuvels. Een ballonvaart over Vang Vieng en omgeving is een unieke belevenis.

Informatie over Vang Vieng

Beste foto's & tips van Vang Vieng

'552790' door ciske '552790' door ciske

LaosVang Vieng

LaosVang Vieng

Vang Vieng van...bove

ciske

In Vang Vieng hebben we ons overgeleverd aan een luchtballon, het idee dat je in een mandje onder een ballon hangt kon me in het begin niet zo bekoren maar als je dan tussen de pieken van het Karstgebergte doorvaart kan het niet meer stuk.

'450701' door JaccoenLaurie '450701' door JaccoenLaurie

LaosVang Vieng

LaosVang Vieng

Brand in het veld

JaccoenLaurie

Onze bungalow lag aan de andere kant van de rivier helemaal aan de rand van Vang Vieng. Vanaf onze hangmat keken we recht het veld in en hadden we dit uitzicht. Hoewel Vang Vieng bekend staat als feestplaats voor backpackers, is de omgeving echt indrukwekkend! Volgens ons was een van de boeren bezig met iets verbranden, maar wat weten we niet.

'463119' door niekdeha '463119' door niekdeha

LaosVang Vieng

LaosVang Vieng

Coole loverboy...?

niekdeha

Toen we deze avond terug naar ons guesthouse wandelden kwamen we deze oude man tegen. Hij zat gezellig te babbelen met enkele oude dametjes... Niemand had er erg in dat hij nogal vreemd opgetooid was... Waren wij dan echt de enigen...? Hij wou gewoon op de foto met als voorwaarde dat de dames ook gefotografeerd werden... Coole loverboy?

Laat kaart zien