Stewardesspakje voor fetisjist image
Arnieh

Stewardesspakje voor fetisjist

Échte stewardessenuniformen blijken de ultieme seksuele turn-on voor Japanners te zijn. Gebruikte uniformen zijn tot ruim € 13.000 waard in de seksindustrie. Ondertussen doen vliegtuigmaatschappijen er alles aan om doorverkoop te voorkomen.

Toen iemand in 2005 een JAL-uniform op internet probeerde te verkopen, bood de maatschappij zelf meer dan €2000 om de verkoop aan derden te voorkomen. Maar helemaal sinds Japan Airlines (JAL) in januari failliet ging, is het voor het ontslagen personeel heel aantrekkelijk om hun uniform door te verkopen.

Maatregelen

Net als All Nippon Airways neemt JAL nu dan ook maatregelen tegen deze nieuwe trend. Alle pakjes krijgt een serienummer en er wordt nauwkeurig bijgehouden waar op de wereld elk uniform is. All Nippon Airways ging nog wat verder en bracht chips aan in hun kleding.

Onverkrijgbaar

Winkels in Japan verkochten al langer nagemaakte stewardessenpakjes. Fetisjisten zullen hun heil in de toekomst waarschijnlijk hier weer moeten zoeken. Een gespecialiseerde ontwerper uit Tokio vertelde The Times dat de echte outfits vrijwel onverkrijgbaar zijn.

Kabukicho-district

Japan heeft een grote ondergrondse fetisj-scene. In het Kabukicho-district van Tokio zijn driehonderd seksshops, tweehonderd seksclubs en tachtig sekshotels. Alle mogelijke seksuele fantasieën kunnen hier vervuld worden, van schoolmeisjes tot ontvoeringen door aliens.


Volg Columbus Magazine via Twitter of via RSS.