Al-Muthanna malaria

Is er malaria in Al-Muthanna en wat zijn de malaria gebieden Al-Muthanna? Dit is belangrijk om te weten want malaria is een ernstige infectieziekte die in grote delen van Afrika, Azie en Zuid-Amerika voorkomt. Ga je naar Al-Muthanna, dan is het belangrijk je op de hoogte te stellen van het actuele advies malaria Al-Muthanna. Het malaria advies kan van gebied tot gebied in Al-Muthanna verschillen en veel landen hebben een malaria seizoen. Bekijk de malaria kaarten Al-Muthanna om te zien of jouw Al-Muthanna reis zich afspeelt in een gebied waar malaria voorkomt. In sommige landen zijn malariamuggen resistent voor bepaalde malariamedicijnen.

Bescherm je tegen malaria

Belangrijk is te weten dat malariamuggen steken van zonsondergang tot zonsopgang. Draag daarom ’s avonds altijd kleding die je armen en benen bedekken. Smeer op onbedekte lichaamsdelen muggenwerende middelen zoals DEET en slaap ’s nachts onder een met antimuggenmiddel geïmpregneerde muggennet. Vertrouw niet klakkeloos op de klamboe die al in je kamer hangt. Beter is om er zelf een mee te nemen. Zie hier goede voordelige klamboes. Welke malariamedicijnen tegen malariaparasieten je moet slikken hangt af van de bestemming. Grofweg zijn er drie te onderscheiden: Malarone, Lariam en Paludrine. Voor het beste malaria advies Al-Muthanna is het belangrijk om een reizigersgeneeskundig huisarts of een vaccinatiekliniek te contacten.

Actueel malaria advies Al-Muthanna

Zie hier het actuele advies of er malaria voorkomt in Al-Muthanna.  

Informatie over Al-Muthanna

Beste foto's & tips van Al-Muthanna

'139912' door travel '139912' door travel

IrakAl-Muthanna

IrakAl-Muthanna

Avondrood

travel

Dat in een land zoals Irak toch nog zo'n vredelievend plaatje uit kan komen!? Foto is genomen met een pocketcamera bij zonsondergang.

Laat kaart zien