India Artikelen & Blogs

Reisnieuws

VIDEO: Olifanten-aanval India

Gepubliceerd: 25 nov 2008
1

Alhoewel het lijkt of deze olifant van een afstandje alleen maar rustig staat te kijken, heeft hij er ineens genoeg van en zet hij de aanval in. De Indiërs weten niet hoe snel ze weg moeten komen! Lukt het ze er ongeschonden vanaf te komen?

deel dit artikel met je vrienden:
Meer India artikelen
Reisnieuws
In dit land heb je als vrouwelijke reiziger voorrang

12 aug 2017, In sommige landen is de kans dat solo reizende vrouwen het slachtoffer worden van aanranding groter dan in andere. Ze hebben er schoon genoeg van in een van de grootste landen van Azië. Verschillende vervoersbedrijven riepen daarom nieuwe regels ...

0
Reisnieuws
10x de coolste rooftopbars van de wereld

08 jul 2017, Cocktails, mooie mensen en spectaculaire uitzichten. What’s not to like?! Rooftopbars schieten wereldwijd als paddenstoelen uit de grond. Wij selecteerden de indrukwekkendste.

0
Reisnieuws
De grote ken je. Maar ken je deze 5 onbekende watervallen ook?

04 jul 2017, Je hebt vast wel eens gehoord van grote jongens zoals Iguazu, Niagara en Victoria. Maar ken je deze 5 onbekendere watervallen ook? Vál van de ene verbazing in de andere.

0

Reacties van bezoekers Reageer

hansbaltes

Door: hansbaltes • Geplaatst op

Hier zal het autoverhuurbedrijf blij mee zijn. Les hieruit is: gebruik de lokale safari trips en hun wagens in plaats van de huurauto. Ook goed voor de locals.

Laat een reactie achter

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.