Beijing Artikelen & Blogs

Reisnieuws

Nog kaarten voor Spelen Beijing

Gepubliceerd: 07 jul 2008
0

Op 9 augustus beginnen de eerste wedstrijddagen van de Olympische Spelen. Via de verschillende verkoopkanalen zijn de meeste toegangskaartjes al zo goed als uitverkocht.

Columbus Travel
Columbus Travel
3000 toegangskaarten
Dankzij contacten in China heeft VNC Asia Travel, dé China specialist, 3000 toegangskaarten voor uiteenlopende wedstrijden weten te bemachtigen. Ben je nog op zoek naar toegangskaarten voor de hockeywedstrijd Nederland – Pakistan, de halve finale voetbal of de basketbalwedstrijden van het Amerikaanse dreamteam? Kijk op www.vnc.nl/os2008.
Zorg wel dat je er snel bij bent, de toegangskaarten zijn populair en kunnen snel uitverkocht zijn.

Nog helemaal niets geboekt?
Heb je nog helemaal niets geboekt voor de Olympische Spelen en wil je er eigenlijk toch wel naar toe? VNC Asia Travel kan ook nog vluchten naar Beijing boeken en helpt je bij het vinden van betaalbare hotelkamers in Beijing, dit al vanaf € 53,- per persoon per nacht.

Nieuwsgierig geworden naar Beijing? Bekijk hier de Reisreporter foto's.
deel dit artikel met je vrienden:
Meer China artikelen
Reisnieuws
Door: Tom Aussems
Stap in de auto en ga! 3x Avontuurlijkste autoreizen

24 jan 2017, Amazon Adventures zet avontuurlijke autoreizen uit aan of náár de andere kant van de wereld. Nieuw is de Transasia Classic, van Amsterdam naar China en terug! Om je een idee te geven… Dit staat er op de planning.

1
Video
Video: De Trans-Siberische spoorlijn in drie minuten

06 mei 2016, De Trans-Siberische spoorlijn is met 9289 kilometer aan treinrails een van de langste spoorlijnen ter wereld. Vanuit Moskou reis je dwars door Siberië en kun je zelfs naar Mongolië en China. De volgende video van filmmaker Stanislas Giroux laat ...

0
Reisnieuws
Door: Joyce Berg
Zonder visum naar Shanghai en Beijing

18 dec 2012, Vanaf 1 januari hoef je tijdens een lange overstop op Shanghai of Beijing, niet meer op het vliegveld te blijven wachten. Vanaf dan hebben 45 landen, waaronder Nederland, vrij toegang om de steden voor 72 uur te bezoeken.

1

Laat een reactie achter

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.