West Cambodja

Het westen van West Cambodja wordt gedomineerd door 's lands hoogste bergketen, het Cardamomgebergte. De hoogste top van West Cambodja is de Phnom Aural met 1813 meter. Onder meer Battambang en Siem Reap zijn gelegen in het westen, evenals de Kulen Prum Tep Wildlife Sanctuary.

Informatie over West Cambodja

Beste foto's & tips van West Cambodja

'378827' door wisseschout '378827' door wisseschout

CambodjaWest Cambodja

CambodjaWest Cambodja

Hallo mevrouw op de..

wisseschout

Hallo mevrouw op de fiets. Ik was eerst heel erg enthousiast aan het roepen naar je maar toen je ze dichterbij kwam was ik toch wel een beetje onder de indruk, en wilde ik nog wel zwaaien maar dat was best een beetje eng hoor.

'277039' door riknikele '277039' door riknikele

CambodjaWest Cambodja

CambodjaWest Cambodja

Groen Cambodja

riknikele

Tot nu toe plaatste ik vooral groene foto's van Noord-Laos, maar in Cambodja was deze kleur ook goed vertegenwoordigd! In Battambang hebben we een fiets gehuurd en de omgeving ontdekt, wat echt schitterend was. Hier was een man bezig met een geinproviseerde ossenkar en zijn kroost was wat aan het spelen, je ziet ze rechts. Ze vonden het schitterend dat we even kwamen kijken!

'460515' door tjo '460515' door tjo

CambodjaWest Cambodja

CambodjaWest Cambodja

Doorleefd

tjo

Dat deze vrouw de tijd van Pol Pot heeft meegemaakt, met alle ellende van dien, is van haar gezicht af te lezen. De mensen leven langzaam weer op met een goede hoop op de toekomst van een beter leven in een welvarender land.

Laat kaart zien