Banteay Srei tempel visum

Als je op reis gaat naar Banteay Srei tempel, is het belangrijk om vooraf te checken of je een visum Banteay Srei tempel nodig hebt. Het is hierbij belangrijk of je op zakenreis of op vakantie gaat, want een toeristenvisum voor Banteay Srei tempel heeft andere voorwaarden dan een zakenvisum. Hieronder kan je controleren of je visumplichtig voor Banteay Srei tempel bent. Hierbij is het van belang of je eenmalig de grens met Banteay Srei tempel overgaat of vaker; in dat geval kan een double entry visa Banteay Srei tempel gunstiger zijn, omdat het soms moeilijk is om je visum te verlengen. Een toeristenvisum is vaak 30 dagen tot 3 maanden geldig, maar dat kan per land verschillen. Eigenlijk zijn er altijd drie opties: of je hebt geen visum nodig, of je kan het visum aan de grens kopen (visa on arrival op het vliegveld) of je moet je visum voor vertrek al geregeld hebben. Deze moet je in dat geval al tonen bij het inchecken. Bij een visa on arrival, kan je die ook al voor vertrek hier regelen zodat je op het vliegveld niet in de rij hoeft te staan.

Informatie over Banteay Srei tempel

Beste foto's & tips van Banteay Srei tempel

'486588' door sander1809 '486588' door sander1809

CambodjaBanteay Srei tempel

CambodjaBanteay Srei tempel

Banteay Srei tempel

sander1809

Deze tempel ligt van de vaste routes van Angkor af en is een stukje rijden, hierdoor was het er een stuk rustiger. De tempel staat bekend om zijn gedetailleerde en sierlijke versieringen. Tevens was deze tempel anders doordat hij gebouwd is uit roze zandsteen.

'441777' door twalia '441777' door twalia

CambodjaBanteay Srei tempel

CambodjaBanteay Srei tempel

Details

twalia

Banteay Srei is een van de vele tempelcomplexen van Angkor. Door velen wordt dit tempelcomplex gezien als een van de mooiste. Het is een hindoe tempel gewijd aan de god Shiva. De tempel staat vooral bekend om zijn prachtige gravures. De mooiee details zijn goed bewaard gebleven, je blijft kijken!

'557162' door Graaf '557162' door Graaf

CambodjaBanteay Srei tempel

CambodjaBanteay Srei tempel

Bas-Reliëfs Banteay..

Graaf

Het Angkor complex ligt ongeveer 10 kilometer ten noorden van Siem Reap. Het hele complex is ongeveer 25 km2 en bevat meer dan 100 tempels en ruïnes. De bouw begon in 1113, onder de regering van Suryavarman II, en werd vlak voor de dood van de koning in 1150 opgeleverd. Het is gebouwd ter ere van de Hindoe-God Vishnu. Ruim 100 jaar later werd het een boeddhistische tempel. Het is het grootste religieuze bouwwerk ter wereld. De Angkor Wat is gebouwd van steen, en alle huizen eromheen waren van hout. Het is het belangrijkste overblijfsel uit het Khmer rijk dat mogelijk wel een miljoen inwoners heeft gehad. Sinds 1992 staat het op de werelderfgoedlijst van Unesco. Khmerkunst werd geïnspireerd door de Indiase kunst, maar ontwikkelde zijn eigen kenmerken. Dit resulteerde in een nieuwe horizon in oriëntaalse kunst De Banteay Srei tempel ligt ongeveer 25 km van Angkor Wat verwijderd en is beroemd om zijn prachtige bas-reliëfs uit de klassieke Khmer-architectuur. Deze tempel van roze zandsteen stamt uit 967 na Chr.

Laat kaart zien