Manamah image

Manamah


Beste reistijd

Manamah
Bahrein
Hdijksma

Reisgids

Beste reistijd

Foto's

Praktisch

Wanneer kan ik het beste reizen naar Manamah

Het weer in Manamah

Of je nu op zoek bent naar cultuur, een bijzondere verre reis of juist een actieve vakantie in de planning hebt: op reis wil je goed weer.  Daarom is het handig om vooraf het actuele vooruitzicht voor Manamah te bekijken om niet overvallen te worden door slechte weersomstandigheden.
Wil je weten wat het klimaat en de weersverwachting is in Manamah? Hieronder vind je de gemiddelde temperatuur en neerslag per maand, zodat je weet of je moet rekenen op regen of zonneschijn. Zo ga je altijd voorbereid op reis. 
 

Beste reistijd voor Manamah

* De oranje vlakjes geven de beste reistijd weer

 

 De gemiddelde temperatuur en neerslag in Bahrein:De beste voor Bahrein is reistijd november t/m april. Bahrein heeft lange, vochtige, snikhete zomers die in de buurt komen van het klimaat in een sauna. Dan heb je in de zomer ook nog de narigheid van zandstormen en hete zomerwinden (qaws) die je vakantie er niet aangenamer op maken. De luchtvochtigheid en temperatuur nemen in de winter drastisch af en het is dan ook best aangenaam je vakantie te houden in de winter van dit kleine staatje. Ga je in januari of februari naar Bahrein, dan heb je grote kans dat de woestijn in bloei staat.