Kandahar beste reistijd

Het weer in Kandahar

Of je nu op zoek bent naar cultuur, een bijzondere verre reis of juist een actieve vakantie in de planning hebt: op reis wil je goed weer.  Daarom is het handig om vooraf het actuele vooruitzicht voor Kandahar te bekijken om niet overvallen te worden door slechte weersomstandigheden.
Wil je weten wat het klimaat en de weersverwachting is in Kandahar? Hieronder vind je de gemiddelde temperatuur en neerslag per maand, zodat je weet of je moet rekenen op regen of zonneschijn. Zo ga je altijd voorbereid op reis. 
 

Beste reistijd voor Kandahar

* De oranje vlakjes geven de beste reistijd weer

 

 De gemiddelde temperatuur en neerslag in Kandahar:
De beste reistijd voor Kandahar is mei t/m september. In het bergachtige Kandahar zijn de winters koud en de zomers mild. Mei t/m september zijn prettige reismaanden. Voor Kandahar geldt een negatief reisadvies (november 2009).


Reisadvies
Voor Kandahar geldt een negatief reisadvies.

Feestdagen
19 augustus Onafhankelijkheidsdag.

Alle beste reistijden in handige pocket
Wil je te allen tijde op de hoogte zijn van de beste reistijden van alle landen wereldwijd? Dan kun je niet zonder de supercompacte Columbus Reisplannerpocket. Hierin vind je de beste reistijd per land, de gemiddelde temperatuur en neerslag per maand, wanneer het regenseizoen valt, wanneer het warm en koud is en wanneer de feestdagen vallen. Zo heb je de wereldwijde weersverwachting in je broekzak! Neem een Columbus Travel abonnement en ontvang gratis de Columbus Reisplanner t.w.v. € 12,95.  

 

Informatie over Kandahar

Beste foto's & tips van Kandahar

'410456' door jverelst '410456' door jverelst

AfghanistanKandahar

AfghanistanKandahar

Bergen

jverelst

Winterlandschap van ver afgelegen dorpen....

Laat kaart zien