Afghaans Turkistan beste reistijd

Het weer in Afghaans Turkistan

Of je nu op zoek bent naar cultuur, een bijzondere verre reis of juist een actieve vakantie in de planning hebt: op reis wil je goed weer.  Daarom is het handig om vooraf het actuele vooruitzicht voor Afghaans Turkistan te bekijken om niet overvallen te worden door slechte weersomstandigheden.
Wil je weten wat het klimaat en de weersverwachting is in Afghaans Turkistan? Hieronder vind je de gemiddelde temperatuur en neerslag per maand, zodat je weet of je moet rekenen op regen of zonneschijn. Zo ga je altijd voorbereid op reis. 
 

Beste reistijd voor Afghaans Turkistan

* De oranje vlakjes geven de beste reistijd weer

 

 De gemiddelde temperatuur en neerslag in Afghaans Turkistan:
De beste reistijd voor Afghaans Turkistan is mei t/m september. In het bergachtige Afghaans Turkistan zijn de winters koud en de zomers mild. Mei t/m september zijn prettige reismaanden. Voor Afghaans Turkistan geldt een negatief reisadvies (november 2009).


Reisadvies
Voor Afghaans Turkistan geldt een negatief reisadvies.

Feestdagen
19 augustus Onafhankelijkheidsdag.

Alle beste reistijden in handige pocket
Wil je te allen tijde op de hoogte zijn van de beste reistijden van alle landen wereldwijd? Dan kun je niet zonder de supercompacte Columbus Reisplannerpocket. Hierin vind je de beste reistijd per land, de gemiddelde temperatuur en neerslag per maand, wanneer het regenseizoen valt, wanneer het warm en koud is en wanneer de feestdagen vallen. Zo heb je de wereldwijde weersverwachting in je broekzak! Koop de Columbus Reisplanner voor € 12,95 of krijg deze gratis bij een abonnement

 

Informatie over Afghaans Turkistan

Laat kaart zien