Vlieg rechtstreeks naar 200+ bestemmingen vanuit Brussels Airport image
Lkoedam

Vlieg rechtstreeks naar 200+ bestemmingen vanuit Brussels Airport

Makkelijk bereikbaar vanuit Nederland, een breed aanbod van meer dan 200 internationale bestemmingen in meer dan 70 landen, voordelige parkeertarieven … Er is heel wat dat van Brussels Airport een erg interessante luchthaven maakt. Want zowel met de auto als met de trein sta je zo op onze luchthaven. Daarbovenop geniet je er van een groot aanbod aan low cost en verre bestemmingen aan zeer interessante prijzen.



Vlieg rechtstreeks naar 200+ bestemmingen vanuit Brussels Airport. (Foto: Brussel Airport)



200+ bestemmingen in 70+ landen



Via Brussels Airport vlieg je rechtstreeks naar meer dan 200 bestemmingen wereldwijd. Van Tokyo tot Barcelona of van Miami tot Praag. Boeiende citytrips, ontspannende strandvakanties, avontuurlijke wandeltochten of een verfrissende skitrip, het behoort allemaal tot de talrijke mogelijkheden.



16 directe treinen vanuit Nederland



Brussels Airport is een erg interessant alternatief voor een van de Nederlandse luchthavens. Vanuit Nederland rijden er immers dagelijks 16 directe treinen naar de Brusselse luchthaven. Op de website van Brussels Airport bereken je makkelijk je reistijd vanuit de verschillende stations.



Zo sta je vanuit Roosendaal op een goed uurtje in de vertrekhal. Ook vanuit Rotterdam en Amsterdam rijd je rechtstreeks naar Brussels Airport. Reis met de trein en vermijd de ochtendspits. Zo haal je zeker die vlucht.



Kom je liever met de auto? Dan kan je terecht op meer dan 10.000 parkeerplaatsen echt op wandelafstand van de terminal. Daarbovenop zijn er nog 2000 plaatsen waarvan je met de shuttledienst de luchthaven bereikt.



Parkeren voor een weekendje weg kan al vanaf € 39 (P Discount parking).



Treinticket inbegrepen vanuit Amsterdam, Rotterdam & Den Haag



Extra handig voor wie met Brussels Airlines vliegt: reis je vanuit Amsterdam, Rotterdam of Den Haag, dan is je treinticket naar Brussels Airport – Zaventem inbegrepen.