Dit zijn de mooiste reizen met kinderen (wat is jouw favoriet?) image
Travelnauts .

Dit zijn de mooiste reizen met kinderen (wat is jouw favoriet?)

Travelnauts wil het voor jou mogelijk maken om hele bijzondere reizen te beleven met je kinderen, en zo je liefde voor reizen, de natuur en andere culturen met je kinderen te delen.

Beleef een avontuurlijke zonvakantie naar Sicilië, het Caribisch gebied of de Malediven. Foto: Travelnauts

Vele enthousiaste gezinnen gingen je al voor. Want zij hebben, samen met een vakjury, bij de Kids Vakantiegids Award massaal gestemd op Travelnauts als ‘Beste aanbieder verre reizen met kinderen’. Travelnauts biedt echter ook unieke familiereizen in Europa.

Alles tot in de puntjes verzorgd, een avontuurlijk en toch toegankelijk reisaanbod, super service, persoonlijk contact, maatwerk, goede prijs/kwaliteit, en dat is maar een greep uit de vele positieve reviews over Travelnauts. Zo wordt kiezen voor een familiereis wel héél aantrekkelijk.

Travelnauts biedt bijzondere familiereizen en heeft een groot aanbod van unieke rondreizen. Stel je eens voor: samen met je kinderen de wereld verkennen, hen kennis laten maken met onbekende landen en culturen, samen genieten van wereldsteden, tropische stranden, bijzondere dieren en natuur. Dat gun je je kind toch? En jezelf ook!

Laat je verrassen door al het moois wat Zuid-Italië te bieden heeft. Een hele fijne regio voor gezinnen met prachtige stranden, idyllische dorpen, historische gebouwen en ruïnes. Of beleef een avontuurlijke reis door Zweden speciaal voor tieners. Ook in buurland Noorwegen droom je weg bij de adembenemende fjorden en de geweldige wandel- en kajak avonturen. En wat dacht je van husky’s, het noorderlicht en rendieren tijdens een winterreis door Lapland of IJsland?

Travelnauts biedt een uniek aanbod van avontuurlijke rondreizen in Europa voor families. Foto: Travelnauts

Je kunt ook het ruige en ongerepte Georgië gaan ontdekken of je verbazen in het authentieke binnenland van Montenegro. Ook de ruige kust van Ierland of eilandhoppen op de Azoren zullen onuitwisbare indrukken achterlaten. En misschien denk je bij Spanje, Portugal en Griekenland niet meteen aan iets unieks, maar ook hier hebben wij aan aantal verrassend leuke familiereizen voor je klaar staan. Last but not least, ook in Kroatië is er meer dan genoeg avontuur te beleven!

Travelnauts is ook experts in verre familiereizen. Wat dacht je van een 4x4 avontuur in Namibië, dwalen tussen de koffieplantages in Colombia of op zoek naar kangoeroes in Australië? Maar ook makkelijk bereisbare landen zoals Thailand, Costa Rica, Amerika, Zuid-Afrika, Canada of een avontuurlijke zonvakantie naar het Caribisch gebied of de Malediven behoren tot de mogelijkheden.

Bekijk alle onvergetelijke familiereizen van Travelnauts.


Flexibel omboekbeleid

Travelnauts directeur Simone Jansen: ‘Travelnauts is een kleine en persoonlijke reisorganisatie, klantgerichtheid en service staat bij ons voorop. Dit hebben wij in de Corona periode nogmaals bewezen. Wij begrijpen dat deze onzekere tijden vragen om flexibiliteit en denken daarom graag met je mee. Voor een groot deel van de reizen geldt een flexibel omboekbeleid. Als je een reis boekt, kun je deze tot 8 weken voor vertrek kosteloos wijzigen naar een andere bestemming of vertrekdatum. Op deze manier weet je zeker dat je zelf nog de regie houdt over of je wel of niet gaat reizen, afhankelijk van hoe de wereld er volgend jaar uitziet.’

Ben je er nog niet helemaal over uit welke mooie bestemming je graag samen met je kinderen wilt bezoeken? Bekijk dan eens de inspiratiepagina’s van Travelnauts of laat je inspireren door de verhalen en ervaringen van andere families.

Vragen over deze kindvriendelijke reizen? Neem dan contact op voor een gezellig gesprek en een reisadvies op maat voor jouw gezin. Een afspraak op kantoor is ook mogelijk. Email: info@travelnauts.nl. Tel: 020-5289 333.