Dit zijn de mooiste verre reizen met kinderen (wat is jouw favoriet?) image
Travelnauts .

Dit zijn de mooiste verre reizen met kinderen (wat is jouw favoriet?)

Travelnauts wil het voor jou mogelijk maken om hele bijzondere reizen te beleven met je kinderen, en zo je liefde voor reizen, de natuur en andere culturen met je kinderen te delen.

 Beleef een avontuurlijke zonvakantie naar het Caribisch gebied of de Malediven. Foto: Travelnauts

Vele enthousiaste gezinnen gingen je al voor. Want zij hebben, samen met een vakjury, bij de Kids Vakantiegids Award massaal gestemd op Travelnauts als ‘Beste aanbieder verre reizen met kinderen’. En niet voor niets! 

Alles tot in de puntjes verzorgd, een avontuurlijk en toch toegankelijk reisaanbod, super service, persoonlijk contact, maatwerk, goede prijs/kwaliteit, en dat is maar een greep uit de vele positieve reviews over Travelnauts. Zo wordt kiezen voor een verre reis wel héél aantrekkelijk. 

Travelnauts biedt bijzondere familiereizen en heeft een groot aanbod van unieke rondreizen. Stel je eens voor: samen met je kinderen de wereld verkennen, hen kennis laten maken met onbekende landen en culturen, samen genieten van wereldsteden, tropische stranden, bijzondere dieren en natuur. Dat gun je je kind toch? En jezelf ook!

Wat dacht je van een 4x4 avontuur in Namibië, dwalen tussen de koffieplantages in Colombia of op zoek naar kangoeroes in Australië? Maar ook makkelijk bereisbare landen zoals Thailand, Costa Rica, Amerika, Zuid-Afrika, Canada of een avontuurlijke zonvakantie naar het Caribisch gebied of de Malediven behoren tot de mogelijkheden. 

Binnenkort biedt Travelnauts ook unieke rondreizen aan in Europa! Geen standaard reizen, maar avontuurlijk, bijzonder en uiteraard geschikt voor kinderen. Wat dacht je van een winterreis naar Lapland, slapen in een paddenstoelenhuisje in Zweden, of op een klein onbekend eiland voor de kust van Sicilië?

Bekijk alle onvergetelijke familiereizen van Travelnauts

Er wordt onderscheid gemaakt tussen reizen die geschikt zijn voor kinderen in vijf leeftijdscategorieën. Deze categorieën zijn echter een advies, er wordt namelijk veel aandacht besteed aan de specifieke reiswensen van jouw gezin, iedere reis wordt geheel op maakt uitgewerkt.

Er wordt onderscheid gemaakt tussen reizen die geschikt zijn voor kinderen in vijf leeftijdscategorieën. Foto: Travelnauts

Flexibel omboekbeleid

Travelnauts directeur Simone Jansen: ‘Travelnauts is een kleine en persoonlijke reisorganisatie, klantgerichtheid en service staat bij ons voorop. Dit hebben wij in de Corona periode nogmaals bewezen. Wij begrijpen dat deze onzekere tijden vragen om flexibiliteit en denken daarom graag met je mee. Voor een groot deel van de reizen geldt een flexibel omboekbeleid. Als je een reis boekt, kun je deze tot 8 weken voor vertrek kosteloos wijzigen naar een andere bestemming of vertrekdatum. Op deze manier weet je zeker dat je zelf nog de regie houdt over of je wel of niet gaat reizen, afhankelijk van hoe de wereld er volgend jaar uitziet.’

Ben je er nog niet helemaal over uit welke mooie bestemming je graag samen met je kinderen wilt bezoeken? Bekijk dan eens de inspiratiepagina’s van Travelnauts of laat je inspireren door de verhalen en ervaringen van andere families.

Vragen over deze kindvriendelijke reizen? Neem dan contact op voor een gezellig gesprek en een reisadvies op maat voor jouw gezin. Een afspraak op kantoor is ook mogelijk. Email: info@travelnauts.nl. Tel: 020-5289 333.

 

Dit artikel wordt mede mogelijk gemaakt door Travelnauts.