Winnaar #mynorwaystories fotowedstrijd image

Winnaar #mynorwaystories fotowedstrijd

Er zijn vanuit de Columbus Travel Community een heleboel mooie foto's ingezonden voor de #mynorwaystories-fotowedstrijd. Er kan er maar één de winnaar zijn ... 


#mynorwaystories

Jij als doorgewinterde reiziger en natuurliefhebber weet natuurlijk allang wat Noorwegen te bieden heeft. We zijn dan ook nieuwsgierig naar jouw Noorwegenverhaal in de vorm van een foto. Norway Stories noemen we ze. Ben jij al eens in Noorwegen geweest en heb je een prachtige foto gemaakt? Deel hem dan met ons. Wij maken iedere maand een selectie van de mooiste Norway Stories, het mooiste verhaal wint een mooie prijs van Fjällräven. En in december wordt de Norway Story van het Jaar gekozen. Die wint een Nikon D7500 + AF-S DX NIKKOR 18-105 VR kit. De kit bestaat uit de D7500-camera en het AF-S DX NIKKOR 18–105mm f/3.5-5.6G ED VR-objectief. 

Zo doe je mee

Je doet mee door je foto te uploaden op je Columbus Travel Community-profiel. Deze maand zijn we op zoek naar beelden van steden en dorpen in Noorwegen. Ook vinden we het leuk om foto's van locals en eten te ontvangen.

Heb je nog geen profiel maak er dan hier een aan. Vink bij het uploaden aan dat je foto meedoet met de winactie #mynorwaystories. Heb je al een foto geüpload kun je alsnog het vinkje aanvinken. Ook kun je je foto mailen. Of deel hem met de #mynorwaystories op Instagram en tag @columbustravel in de foto. Check wel altijd even onze spelvoorwaarden voordat je meedoet. 

Winnaar

En dan nu de winnaar van september. Joost Bastmeijer wint met deze foto van de Noorse ijszwemmer Trygve de tas van Fjällräven. De jury vindt dat Joost dit bijzondere moment op een bijzondere manier heeft vastgelegd. Het beeld geeft een kijkje in een bijzonder leven van een bijzondere man. Gefeliciteerd Joost!


Brrr ... zwemmen in Noorse ijswakken is geen kinderspel! (Foto: Joost Bastmeijer)