Stem nú op de Reisfotograaf van het jaar 2018!

Gepubliceerd: 09 jan 2019 0
Overdonderd waren we van de fantastische reisfoto’s die dit jaar weer massaal op onze Columbus Community werden geplaatst. Maar slechts één communitylid mag zich het komende jaar Reisfotograaf van het jaar 2018 noemen.


"Hamnoy - Lofoten" door online communitylid Roy Poots in Lofoten, Noorwegen.

Hoewel zóveel foto's uit de Columbus Community het stuk voor stuk verdienen om in het zonnetje te worden gezet, mag slechts één communitylid zich het komende jaar Reisfotograaf van het jaar 2018 noemen. We gaven ze tot 8 december de tijd om hun beste werk te uploaden in de categorieën: locals, landschappen, wildlife en urban. De vakjury heeft beslist en deze genomineerden maken kans op deze felbegeerde titel.

Stem op jouw favoriet en maak kans op héle mooie prijzen

Maar goed; genomineerd zijn is stap één, maar wie gaat er uiteindelijk winnen? Jij bepaalt wie de reisfotograaf van het jaar wordt. Kies jouw favoriete reisfoto per categorie. Die vier uitverkoren toppers maken dan kans op de felbegeerde titel. Daarna kiest de jury voor de allermooiste shot. Stemmen kan tot en met 20 januari 2019. Onder de stemmers verloten we in totaal tien rugzakken, van Eagle Creek en Fjällräven.

deel dit artikel met je vrienden:
 

Laat een reactie achter

Er zijn nog geen reacties achter gelaten.

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.

Laatste artikelen

Hotspots: proef de smaak van Azië

Voor een voorproefje van de Aziatische cultuur en cuisine hóéf je Nederland in principe niet uit. Wij gingen voor jou op de Aziatische toer.

Voor een voorproefje van de Aziatische cultuur en cuisine hóéf je Nederland in principe niet uit. Wij gingen voor jou op de Aziatische toer.

Ontmoet: Michael Palin en het epische verhaal van de Erebus

Het is geen overstatement om Michael Palin de beroemdste reisdocumentairemaker aller tijden te noemen. We spreken hem over zijn nieuwe boek Erebus, het verhaal van een negentiende-eeuws exepeditieschip dat als eerste de zuid- en noordpool in kaart bracht. Met dodelijke afloop...

Het is geen overstatement om Michael Palin de beroemdste reisdocumentairemaker aller tijden te noemen. We spreken hem over zijn nieuwe boek Erebus, he...