Noordwest Zuid-Afrika stekker

Noordwest Zuid-Afrika – welke stekker heb je nodig?

Ga je op reis naar Noordwest Zuid-Afrika, dan is het goed vooraf te checken welke stekkers in Noordwest Zuid-Afrika gebruikt kunnen worden voor het stopcontact. En of het nodig is om een reisstekker of wereldstekker mee te nemen. In veel landen worden namelijk andere stekkers en stopcontacten gebruikt dan in Nederland, waardoor je je meegebrachte apparatuur niet zou kunnen gebruiken. Vaak is het daarom onvermijdelijk om een verloopstekker of een wereldstekker (waarmee je in de meeste landen uit de voeten kunt) te kopen. Ons advies: als je meerdere reizen maakt, koop meteen een goede wereldstekker. Dan ben je klaar voor al je reizen want overal in de wereld zijn andere stopcontacten, en je apparatuur heeft toch electriciteit nodig.

Informatie over Noordwest Zuid-Afrika

Beste foto's & tips van Noordwest Zuid-Afrika

'144092' door Joanna '144092' door Joanna

Zuid-AfrikaNoordwest Zuid-Afrika

Zuid-AfrikaNoordwest Zuid-Afrika

Molopo sunset

Joanna

Een adembenemende zonsondergang in het Molopo Game Reserve. We bleven hier een nacht op weg naar Botswana en werden 's nachts gewekt door badende giraffen. Behalve de opzichter was hier niemand, het ligt nogal in een uithoek, maar het was super!!

'518862' door deerik '518862' door deerik

Zuid-AfrikaNoordwest Zuid-Afrika

Zuid-AfrikaNoordwest Zuid-Afrika

Tja die lucht

deerik

Deze kokerboom zag ik direct staan bij het binnenrijden van het Augrabies NP. Het was die ochtend zwaar bewolkt dus eerst maar even de waterval bekeken (niet fotogeniek) om daarna een rondje in het park te maken. Langzaam zagen we de lucht wat openbreken dus begonnen we aan de weg terug naar de ingang, want ik had al een kokerboom plaatje in gedachten. Onderweg nog een paar korte stops gemaakt om uiteindelijk weer bij dit model uit te komen. Gelukkig wilde ze nog wel even poseren voor me ;)

'517656' door deerik '517656' door deerik

Zuid-AfrikaNoordwest Zuid-Afrika

Zuid-AfrikaNoordwest Zuid-Afrika

Bedankt Allemaal!!

deerik

Graag wil ik iedereen bedanken voor jullie felicitaties met mijn Publieksprijs. Een prijs die eigenlijk geen betekenis heeft. Des te meer betekenis hebben alle waarderingen die ik van jullie het afgelopen jaar heb gekregen, vaak mooie complimenten, hartjes (favo's) en ook de vele rode sterren.

Laat kaart zien