Mpumalanga foto's & tips

gods window is niet altijd even helder

gods window is niet altijd even helder (gemaakt in Mpumalanga)
Door: paniek
souvenirstalletjes in de mist. op zo'n dag als deze zullen ze weinig tot geen omzet maken.. de toeristen die wij zijn tegengekomen gedroegen zich als een stelletje zeuren. boos omdat ze geen prachtplaatjes konden maken van het uitzicht over de blyde rivier canyon. de pracht en mystiek van de mist konden ze helaas niet waarderen. wij gelukkig wel ;-)

Info over deze foto met tip

deel dit artikel met je vrienden:
Meer Mpumalanga inspiratie

Daar is hij dan, mijn 100ste foto! De 3e van de boze leeuw en mijn favoriet, je ziet de papillen op zijn tong! Ja hij is met telelens geschoten. De blik in ...

>>

Nieuwsgierig de neus even laten zien, eens kijken of er hier nog wat te beleven is... Een Hippo net na zonsondergang in een klein meertje in Zuid-Afrika.,

>>

Om de familiebanden af en toe wat aan te halen, wordt er in een groep leeuwen heel wat afgelikt.

>>

3 reacties bij foto met tip "gods window is niet altijd even helder"

Leeu

Door: Leeu • Geplaatst op

Ja en dan te weten dat het heel vaak zo is of heiig. Dat is de natuur en die laat zich niet dwingen.

paniek

Door: paniek • Geplaatst op

natuurlijk is het heel sneu. wij vonden het natuurlijk ook jammer, ik was hier ook voor het eerst. maar hierdoor mijn dag laten verpesten vind ik toch wel zonde. geen dagen met wijdse uitzichten, maar daarvoor in de plaats een paar dagen vol met een ander soort schoonheid. (en spanning, want het rijden door de bergpassen in deze mist is toch best eng!)

ASHA

Door: ASHA • Geplaatst op

omdat ik het uitzicht ken vind ik deze foto mooi maar ja als je voor de canyon komt en misschien maar 1x is het wel sneu!!!!

Laat een reactie achter

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.