Bloemfontein foto's & tips

Verdriet

Verdriet (gemaakt in Bloemfontein)
Door: Leeu
(Openen) (scan) National Women's Memorial and War Museum. Dit is een detail van het Women's Memorial. Deze plek in het zuiden van de stad eert de ontelbare Boeren-en zwarte vrouwen en kinderen die tijdens de Boerenoorlog in Britse concentratiekampen zijn omgekomen. Dit is een plek waar je stil van wordt.

Info over deze foto met tip

  • Camera Eastman Kodak Company: Kodak CLAS Digital Film Scanner / HR200
deel dit artikel met je vrienden:
Meer Bloemfontein inspiratie

Ik heb net even gekeken hoe laat ik deze foto gemaakt heb, maar dat was in mei om 07:00 s'ochtends. Dan heb je werkelijk de mooiste zonsopkomsten. Hier zie j...

>>

Giraffe die onverstoord poseerde voor de foto

>>

Onderweg van Bloemfontein naar Cradock stopten we bij een plaatselijke markt waar tussen de uitgestalde koopwaar dit leuke meisje vol overgave het dopje van ...

>>

3 reacties bij foto met tip "Verdriet"

willemz

Door: willemz • Geplaatst op

Voor wie geïnteresseerd is in de Zuid-Afrikaanse geschiedenis, valt er voldoende informatie te halen op internet. Zeker omdat ook onze Nederlandse voorvaders daar een graat aandeel in hebben gehad en daar ook geen schone handen van hebben overgehouden. Zoek in Wikipedia naar KAAPKOLONIE.

leonvanmaenen

Door: leonvanmaenen • Geplaatst op

Mooie foto en nuttige informatie. Ik wist niet eens dat er een Brits concentratiekamp bestond. Zo leer ik heel veel van diverse RR's hier. Vaak info die niet zo snel in boekjes voorhanden is.

pdanielse

Door: pdanielse • Geplaatst op

waardige foto

Laat een reactie achter

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.