Luangwa NP Noord image

Luangwa NP NoordBeste reistijd

Luangwa NP Noord
Zambia
Terapixel

Reisgids

Beste reistijd

Foto's

Praktisch

Wanneer kan ik het beste reizen naar Luangwa NP Noord

Het weer in Luangwa NP North

Of je nu op zoek bent naar cultuur, een bijzondere verre reis of juist een actieve vakantie in de planning hebt: op reis wil je goed weer.  Daarom is het handig om vooraf het actuele vooruitzicht voor Luangwa NP North te bekijken om niet overvallen te worden door slechte weersomstandigheden.
Wil je weten wat het klimaat en de weersverwachting is in Luangwa NP North? Hieronder vind je de gemiddelde temperatuur en neerslag per maand, zodat je weet of je moet rekenen op regen of zonneschijn. Zo ga je altijd voorbereid op reis. 
 

Beste reistijd voor Luangwa NP North

* De oranje vlakjes geven de beste reistijd weer

 

 De gemiddelde temperatuur en neerslag in Zambia:Vanwege de hoge ligging is het in tropisch Zambia meestal aangenaam warm. Tijdens de heetste maanden in het droogteseizoen, oktober en november, heb je eigenlijk alleen in de valleien het gevoel dat je op de barbecue bent beland. In het regenseizoen, van december tot april, zijn tropische stormen geen onbekende gasten en veel natuurparken sluiten dan hun poorten. Het zijn de koelere  maanden mei tot september waarin het volop genieten is van je reis door Zambia.