Lower Zambezi NP

In het zuiden van Lower Zambezi NP stroomt de machtige Zambezi rivier. Ten noorden van de rivier ligt het Lower Zambezi National Park. Een safari mag niet ontbreken tijdens een bezoek aan dit land. Een boat cruise over de rivier is ook een echte aanrader, om de dieren vanuit een ander perspectief te zien.

Informatie over Lower Zambezi NP

Beste foto's & tips van Lower Zambezi NP

'458112' door marcelkuijper '458112' door marcelkuijper

ZambiaLower Zambezi NP

ZambiaLower Zambezi NP

Hele rits croc tanden

marcelkuijper

Tijdens een 3-daagse kayaktocht over de mighty Zambesi rivier kan je op de oever krokodillen zien maar dit exemplaar is toch aardig groot. We vergaten even dat we in een kayak zaten en we probeerde uit aller macht een goed plaatje te schieten. Gelukkig bleef de croc liggen op de oever ondanks het feit dat we vlak langs hem voeren.

'442985' door marcelkuijper '442985' door marcelkuijper

ZambiaLower Zambezi NP

ZambiaLower Zambezi NP

Kleurenpracht

marcelkuijper

De zons-opkomst en ondergang blijven in Afrika mooie plaatjes opleveren. Van vel geel tot donker rood en als er dan ook nog een regenfront langs komt dan krijg je een mooi effect op de foto met nijlpaarden die de bui al aan zien komen.....

'442568' door marcelkuijper '442568' door marcelkuijper

ZambiaLower Zambezi NP

ZambiaLower Zambezi NP

White fronted Bee...E

marcelkuijper

Tijdens het kayaken hoor je niks anders dan het geluid van de peddels en het geluid van het wild om je heen. Tijdens een van de dagen in de kayak over de Zambezi rivier kwamen we langs een wand met veel Bee Eater gaten. Het was er een drukte van belang en het is zeker de moeite waard om er even te blijven liggen en te kijken wat we allemaal gaande is.

Laat kaart zien