Serengeti

Reisgids

Beste reistijd

Foto's

Praktisch

Luipaard om bang van te worden

Serengeti,
Tanzania


Deze nog jonge luipaard was door zijn moeder die echt ergens in de buurt zat verrast op een heerlijke maaltje. 's Morgens waren we al gaan kijken alleen stonden er zoveel wagens omheen dat we er niet echt van genoten hebben. De chauffeur had aan het einde van de dag toch het idee om nogmaals te kijken. Niemand te zien. Wij waren de enige en dan bof je maximaal als de luipaard opkijkt van zijn heerlijk maal.

Als je een safari reis met chauffeur boekt in Tanzania moet je altijd maar afwachten hoe kundig hij of zij is. Wij waren meer dan tevreden. Uitermate professioneel met een grote kennis van zaken en de parken die we bezocht hebben. Naast dit alles konden we het ook erg goed met hem vinden.

De organisatie, Leopard tours is één van de grotere. http://www.leopard-tours.com/ Een prima organisatie die ik zeker aan kan bevelen. Het voordeel bij een grotere organisatie is wel dat ze veel auto's hebben rijden met in dit geval twee service plekken waar de chauffeurs ondersteuning vandaan krijgen. Zo loop je minder het risico door pech lang op een oplossing te hoeven wachten.