Mkhaya NP

Neushoorns, buffels, wildebeest, mestkevers, nyala’s, koedoe, sabel, hyena’s, luipaarden, olifanten, krokodillen, hornbills, giraffen - het lijkt of Noah zijn ark heeft uitgeladen in Mkhaya Game Reserve. Mkhaya heeft geen elektriciteit maar wel vier van de Big 5. De leeuw woont hier niet omdat men liever niet heeft dat de zeldzame dieren die hier rondscharrelen worden opgegeten.

Informatie over Mkhaya NP

Beste foto's & tips van Mkhaya NP

'552758' door Leeu '552758' door Leeu

SwazilandMkhaya NP

SwazilandMkhaya NP

Op Pad!

Leeu

Deze Nyala was op pad richting de waterplaats. Ze naderen het water altijd met grote voorzichtigheid en nemen daarbij bospaadjes. Hierdoor is een Nyala wat wendbaarder. Rondom waterplaatsen lopen vele paadjes die je naar de waterplaats brengen.

'526770' door awesomemore '526770' door awesomemore

SwazilandMkhaya NP

SwazilandMkhaya NP

Mkhaya Swaziland

awesomemore

Neushoorns, buffels, wildebeest, mestkevers, nyala’s, koedoe, sabel, hyena’s, luipaarden, olifanten, krokodillen, hornbills, giraffen - het lijkt of Noah zijn ark heeft uitgeladen in Mkhaya Game Reserve. Mkhaya heeft geen elektriciteit maar wel vier van de Big 5. De leeuw woont hier niet omdat men liever niet heeft dat de zeldzame dieren die hier rondscharrelen worden opgegeten. 's Avonds - in je open hut – slaap je met een olielamp op je nachtkastje en bij het toilet onder een deken van sterren, omringd door lachende hyena's en de krijsende bushbaby’s.

'526705' door awesomemore '526705' door awesomemore

SwazilandMkhaya NP

SwazilandMkhaya NP

Impotente mannen

awesomemore

In het Mkhaya NP probeert men met man en macht het hoofd te bieden aan impotente mannen en op status gerichte leeghoofden. Men doet dit met geweren en door te laten zien hoe veel mooier een levende neushoorn is dan eentje in poedervorm.

Laat kaart zien