La Digue

Veel toeristen verblijven maar heel kort op dit eiland omdat het nog vrij onderontwikkeld vergeleken met de andere eilanden. Aan te raden is om er toch minstens één nacht te blijven slapen, om het eiland echt mee te maken. Je kunt hier Anse Source d’Argent bezoeken, een wit strand met enorme zwerfkeien. Het kan hier echter wel druk zijn. Het rustigste tijdstip is aan het eind van de middag.

Informatie over La Digue

Beste foto's & tips van La Digue

'492185' door speedy '492185' door speedy

SeychellenLa Digue

SeychellenLa Digue

Relax

speedy

La Digue ligt op 43 kilometer van Mahé en op zes kilometer van Praslin. Het eiland heeft geen airstrip en is alleen per boot of helikopter te bereiken. Op La Digue is de fiets het plaatselijke vervoersmiddel. Het is heerlijk om van strand naar strand te fietsen en te genieten van dit authentieke eiland van de Seychellen.

'406267' door RobHoekstra '406267' door RobHoekstra

SeychellenLa Digue

SeychellenLa Digue

Seychellen

RobHoekstra

Deze foto laat wat mij betreft goed de schoonheid zien van Anse source d'Argent op la Digue. De rotsen, de palmen en het heldere en rustige water zorgen ervoor dat dit een van de mooiste kusten is die wij ooit gezien hebben. Sowieso hebben wij genoten van de Seychellen. Paradijselijke eilandjes met veelal toch een eigen karakter ondanks de geringe afstand tussen hen. Voor het eilandhoppen lenen vooral La Digue en Praslin zich uitstekend. Rondom deze bewoonde eilanden liggen voldoende onbewoonde eilandjes voor het ultieme bounty reclame gevoel ;-)

'375315' door RobHoekstra '375315' door RobHoekstra

SeychellenLa Digue

SeychellenLa Digue

Afzien...

RobHoekstra

...was het toen we een paar dagen later weer moesten vertrekken naar Nederland. Wat een heerlijk eiland is la Digue zeg. Dit is een van de vele mooie stranden op la Digue. Kleine strandjes omringd door palmen en grote granieten rotsen. Het strand heet trouwens Anse source d'argent.

Laat kaart zien