Rolas beste reistijd

Het weer in Rolas

Of je nu op zoek bent naar cultuur, een bijzondere verre reis of juist een actieve vakantie in de planning hebt: op reis wil je goed weer.  Daarom is het handig om vooraf het actuele vooruitzicht voor Rolas te bekijken om niet overvallen te worden door slechte weersomstandigheden.
Wil je weten wat het klimaat en de weersverwachting is in Rolas? Hieronder vind je de gemiddelde temperatuur en neerslag per maand, zodat je weet of je moet rekenen op regen of zonneschijn. Zo ga je altijd voorbereid op reis. 
 

Beste reistijd voor Rolas

* De oranje vlakjes geven de beste reistijd weer

 

 De gemiddelde temperatuur en neerslag in Rolas:De betovering van het wonderschone Sao Tomé en Principe is snel verbroken wanneer je in maart en april overspoeld wordt door lange, monotone stortbuien. Maar buiten deze heftigste regenmaand wordt je sprookjesvakantie helaas ook bedreigd; hete, broeierige dagen overheersen op de eilanden. De koelste en droogste tijd om te reizen is van juni t/m september.


Reisadvies
Voor Sao Tomé en Principe geldt een positief reisadvies.

Feestdagen
12 juli Onafhankelijkheidsdag, 30 september Dag van Agrarische Omwenteling, 21 september Sao Tome-dag.

Alle beste reistijden in handige pocket
Wil je te allen tijde op de hoogte zijn van de beste reistijden van alle landen wereldwijd? Dan kun je niet zonder de supercompacte Columbus Reisplannerpocket. Hierin vind je de beste reistijd per land, de gemiddelde temperatuur en neerslag per maand, wanneer het regenseizoen valt, wanneer het warm en koud is en wanneer de feestdagen vallen. Zo heb je de wereldwijde weersverwachting in je broekzak! Koop de Columbus Reisplanner voor € 12,95 of krijg deze gratis bij een abonnement

 

Informatie over Rolas

Laat kaart zien