Lagao Azul

Het Lagoa Azul is een van de bijzondere plekken op Sao Tome. De mooie blauwe kleur van het water is kenmerkend, maar ook het goudgele hoge gras en een ruime verzameling baobabs. En je bent er alleen. Toerisme staat nog in de kinderschoenen. Het Lagoa Azul ligt in het noorden van het eiland.

Informatie over Lagao Azul

Beste foto's & tips van Lagao Azul

'528280' door ejbaaijens '528280' door ejbaaijens

Sao Tome en PrincipeLagao Azul

Sao Tome en PrincipeLagao Azul

Sao Tomé, een...prach

ejbaaijens

Sao Tomé is een prachtig eiland! Niet zo bekend, heel afwisselend qua landschap, oude plantages, kleurrijke huizen en een prachtige bevolking. Op de foto één van de bijzondere plekken van het eiland: Lago Azul. De mooie blauwe kleur van het water is kenmerkend, maar ook het goudgele hoge gras en een ruime verzameling baobabs. En je bent er alleen. Toerisme staat nog in de kinderschoenen.

'506051' door ejbaaijens '506051' door ejbaaijens

Sao Tome en PrincipeLagao Azul

Sao Tome en PrincipeLagao Azul

Lagao Azul

ejbaaijens

Sao Tomé is een schitterend ongerept eiland ruime voor de kust van Gabon. Je kunt er echt op ontdekking gaan om prachtige plekken te zien. Op de foto zijn we in het noorden, Het landschap is er totaal anders dan in het zuiden. Meer een savannelandschap met Baobabs. Er zijn ook plekken waar de zee een azuurblauwe kleur heeft. Het blauwste water was bij Lagao Azul. De foto was hier niet ver vandaan. Er kwam hier net een lange vissersboot binnen.

Laat kaart zien