Sossusvlei

Reisgids

Beste reistijd

Foto's

Praktisch

Ballonvaart over Sossusvlei

Sossusvlei,
Namibië


Voor iedereen die twijfelt een ballonvaart te boeken bij Sosusvlei, ik zeg doen!
Je moet er vroeg je bed voor uit, zoals je kunt lezen in mijn blog, en het is niet goedkoop, maar het is zo de moeite waard!

Wij hadden de ballonvaart thuis al geboekt via [url="http://www.namibsky.com" target="_blank"]Namib Sky Ballon Safaris[/url]. Vooraf boek je de dag van vertrek. Dit hebben we gedaan om teleurstelling van een volgeboekte trip te voorkomen. Je geeft toestemming om het bedrag of een deel van het te betalen bedrag van je creditcard af te schrijven. Mocht onverhoopt het weer zo slecht zijn dat de ballon de lucht niet in kan, wordt de vlucht een dag later ingepland, of krijg je je geld terug.

Je kunt worden opgehaald vanuit verschillende Lodges: Le Mirage, Sossusvlei Lodge, Kulala Lodge, Sesriem Campsite of Sossusvlei Mountain lodge. Wij sliepen in het park zelf, en onze Lodge stond hier niet bij, dus zijn we naar de campsite gereden waar we in het busje konden stappen.

De ballonvaart gaat over dit prachtige gebied en eindigt met een heerlijk champagne- ontbijt/lunch op de meest bijzondere plek die je je kan voorstellen.

Op dit moment is de prijs voor deze onvergetelijke ervaring ongeveer N$5000,- per persoon wat omgerekend €350,- is

Zie mijn [url="http://www.columbusmagazine.nl/afrika/namibie/sossusvlei/reisreporter/blogs/7277.html" target="_blank"]blog[/url] voor onze ervaring en foto's