Namibië reisblogs

daktent versus hostels

Geke bereidt zich voor Gepost op 05 okt 092 reacties

Hallo!
Wie oh wie heeft informatie voor mij?!
Mijn zus, nichtje en ik willen voor 4 weken naar Namibie. In de boeken en op het net lees je verschillende beweringen over wat de beste reistijd zou zijn. We denken aan april, omdat dat qua vrijnemen van werk gunstig is. Heeft iemand in april door Namibie getrokken? Heb je ook last gehad van de vakantie die halverwege april schijnt te vallen?
Verder zijn we op zoek naar informatie over de verschillende manieren van overnachten. We twijfelen nog tussen kamperen (4X4 met daktent) of slapen in hostels. Graag hoor ik ervaringen van beide manieren. Zijn er uberhaupt mogelijkheden om lowbudget te overnachten buiten een camping om? Adressen of namen van accomodaties zijn uiteraard ook welkom!
Ik hoor graag van jullie! Thanx! Geke

Geke Positie 24454 (0 p.) Lid sinds 14-02-2009 Foto's en tips: 7 Blogs: 2 Fans: 0
deel dit artikel met je vrienden:

Andere blogs van deze gebruiker

camperhuur
0 3
Gepost op 24 november
Namibië

Reacties bij deze blog

henkk202

Door: henkk202 • Geplaatst op

Overnachten in een daktent is natuurlijk wel ultiem kamperen. Dichter bij de natuur kan haast niet! Wij hebben vorig jaar een daktent gehuurd bij Huureendaktent.nu. Verschrikkelijk genoten. Daar kan geen hostel tegen op hoor.

Marjan

Door: Marjan • Geplaatst op

Hey Geke,
Wij hebben in 2008 vier weken door Namibie gereisd. Was echt super! Wij hebben achterin een auto geslapen. Zie onze tips!
Wij hebben in juli/augustus gereisd, dus over april kunnen we weinig zeggen.
Wij hadden niets geboekt, en we konden overal op de campings staan, zelfs in Ethosha (vier nachten!)
Vooral bij de 'toeristische' plekken zijn de locaties vrij duur, dus dan is het handig om te kunnen kamperen. 4x4 heb je op de gewone doorgaande wegen niet nodig. Overal gravelroads, goed begaanbaar met gewone auto. Behalve als je al in het noorden de wildernis in wilt gaan, is 4x4 echt nodig + een flink portie ervaring...

Nou, als je info nodig hebt, kun je altijd een berichtje achterlaten!

Groet Marjan

Laat een reactie achter

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.