Sahara

Het zuiden van Sahara wordt voor een groot gedeelte opgeslokt door het zand van de Sahara. Een bezienswaardigheid die echt niets hoeft te kosten behalve energie is het beklimmen van de duinen van Erg Chebbi. Vanaf de top van deze duin heb je een fenomenaal uitzicht over de grootste zandwoestijn ter wereld. Met een beetje geluk zie je ook nog een karavaan voorbijtrekken. Ga net na zonsopkomst of vlak voor zonsondergang voor het mooiste licht.

Informatie over Sahara

Beste foto's & tips van Sahara

'488085' door agrotewal '488085' door agrotewal

MarokkoSahara

MarokkoSahara

Schepen van de...woes

agrotewal

Een bezienswaardigheid die echt niets hoeft te kosten alleen maar energie is het beklimmen van de duinen van Erg Chebbi. Wanneer je de top van het duin bereikt heb je niet alleen een schitterend uitzicht over de duinen van de Sahara maar met een beetje geluk kun je ook nog een karavaan zien. Vooral met ondergaande zon een bijzonder indrukwekkend gezicht.

'488109' door Erikplug '488109' door Erikplug

MarokkoSahara

MarokkoSahara

Erg chebbi, Marokko

Erikplug

Deze omgeving is al vaker voorgekomen op deze site. Toch blijft het een leuke plek om naar toe te gaan. Erg chebbi, plaatsje aan de rand van de Sahara. Daar merk je hoe droog en zwaar het is om je daar in voort te bewegen...

'487859' door patriciawilfred '487859' door patriciawilfred

MarokkoSahara

MarokkoSahara

Dromedarissen in...Dr

patriciawilfred

Deze Marokkaanse dromedarissen liggen nog lekker te dommelen in de ochtendzon voordat ze weer een stelletje toeristen (wij dus) naar de bewoonde wereld moeten brengen. Dit tochtje door de woestijn doen ze trouwens ook op hun dooie gemak.

Laat kaart zien