Ankarafantsika NP vaccinatie

Ga je op reis naar Ankarafantsika NP, dan is het goed je op de hoogte te stellen van de geadviseerde vaccinaties Ankarafantsika NP. Voor veel landen zijn reizigersvaccinaties een must. De meest voorkomende gevaarlijke ziektes die je op kan lopen en gedeeltelijk met inentingen of medicijnen tegen kunt gaan zijn:

Buiktyfus, dtp (difterie, tetanus, polio), gele koorts, malaria, hepatitis A, hepatitis B, mazelen, TBC (tuberculose), dengue (knokkelkoorts).

Komen een van deze ziektes voor in Ankarafantsika NP en met name in welke gebieden? Het vaccinatie advies Ankarafantsika NP kan namelijk van gebied tot gebied in Ankarafantsika NP verschillen en in veel landen is de kans op een ziekte afhankelijk van het seizoen dat je op reis gaat, zoals soms het geval is bij malaria.

Welke reisvaccinaties Ankarafantsika NP nodig zijn in jouw specifieke geval, kan je het best bespreken met jouw (reizigersgeneeskundige) huisarts of een vaccinatiekliniek.

Actueel vaccinatie advies

Zie hier het actuele advies over vaccinaties Ankarafantsika NP.  

Informatie over Ankarafantsika NP

Beste foto's & tips van Ankarafantsika NP

'570712' door baatjes '570712' door baatjes

MadagaskarAnkarafantsika NP

MadagaskarAnkarafantsika NP

Kijkt ze nou naar me?

baatjes

Jazeker, ik keek naar deze prachtige kameleon. Ik heb hem ook verschillende keren op de foto waarbij alleen de ogen zijn gedraaid. Deze kameleon had niet echt van schutkleuren gehoord. Nu is het wel zo dat ze de achtergrondkleur aannemen op het moment dat er dreiging is.

'846699' door baatjes '846699' door baatjes

MadagaskarAnkarafantsika NP

MadagaskarAnkarafantsika NP

Kiekeboe

baatjes

De schattige Milne-Edwards wezelmaki vind je in Ankarafantsika NP. Het beestje leeft van bladeren, fruit, bloemen en zaden. Helaas wordt er ook op dit beestje gejaagd omdat ze als voedsel kunnen dienen. Daarnaast wordt zijn bestaan bedreigd door branden die zijn woonomgeving vernietigen om nieuwe weides te creëren voor vee.

'1071319' door baatjes '1071319' door baatjes

MadagaskarAnkarafantsika NP

MadagaskarAnkarafantsika NP

Madagaskardaggekko

baatjes

Op Madagaskar komen veel verschillende gekko’s voor. De Madagaskardaggekko, is zoals de naam al zegt, overdag actief. Dit in tegenstelling tot de meeste andere gekko’s die nachtdieren zijn. Oorspronkelijk komt de Madagaskardaggekko alleen op Madagaskar voor, maar inmiddels is hij ook uitgezet in delen van van de Verenigde Staten, zoals Florida en Hawaii. Dit exemplaar kwamen we tegen op Madagaskar, in het prachtige Ankarafantsika.

Laat kaart zien