Ankarafantsika NP malaria

Is er malaria in Ankarafantsika NP en wat zijn de malaria gebieden Ankarafantsika NP? Dit is belangrijk om te weten want malaria is een ernstige infectieziekte die in grote delen van Afrika, Azie en Zuid-Amerika voorkomt. Ga je naar Ankarafantsika NP, dan is het belangrijk je op de hoogte te stellen van het actuele advies malaria Ankarafantsika NP. Het malaria advies kan van gebied tot gebied in Ankarafantsika NP verschillen en veel landen hebben een malaria seizoen. Bekijk de malaria kaarten Ankarafantsika NP om te zien of jouw Ankarafantsika NP reis zich afspeelt in een gebied waar malaria voorkomt. In sommige landen zijn malariamuggen resistent voor bepaalde malariamedicijnen.

Bescherm je tegen malaria

Belangrijk is te weten dat malariamuggen steken van zonsondergang tot zonsopgang. Draag daarom ’s avonds altijd kleding die je armen en benen bedekken. Smeer op onbedekte lichaamsdelen muggenwerende middelen zoals DEET en slaap ’s nachts onder een met antimuggenmiddel geïmpregneerde muggennet. Vertrouw niet klakkeloos op de klamboe die al in je kamer hangt. Beter is om er zelf een mee te nemen. Zie hier goede voordelige klamboes. Welke malariamedicijnen tegen malariaparasieten je moet slikken hangt af van de bestemming. Grofweg zijn er drie te onderscheiden: Malarone, Lariam en Paludrine. Voor het beste malaria advies Ankarafantsika NP is het belangrijk om een reizigersgeneeskundig huisarts of een vaccinatiekliniek te contacten.

Actueel malaria advies Ankarafantsika NP

Zie hier het actuele advies of er malaria voorkomt in Ankarafantsika NP.  

Informatie over Ankarafantsika NP

Beste foto's & tips van Ankarafantsika NP

'570712' door baatjes '570712' door baatjes

MadagaskarAnkarafantsika NP

MadagaskarAnkarafantsika NP

Kijkt ze nou naar me?

baatjes

Jazeker, ik keek naar deze prachtige kameleon. Ik heb hem ook verschillende keren op de foto waarbij alleen de ogen zijn gedraaid. Deze kameleon had niet echt van schutkleuren gehoord. Nu is het wel zo dat ze de achtergrondkleur aannemen op het moment dat er dreiging is.

'846699' door baatjes '846699' door baatjes

MadagaskarAnkarafantsika NP

MadagaskarAnkarafantsika NP

Kiekeboe

baatjes

De schattige Milne-Edwards wezelmaki vind je in Ankarafantsika NP. Het beestje leeft van bladeren, fruit, bloemen en zaden. Helaas wordt er ook op dit beestje gejaagd omdat ze als voedsel kunnen dienen. Daarnaast wordt zijn bestaan bedreigd door branden die zijn woonomgeving vernietigen om nieuwe weides te creëren voor vee.

'1071319' door baatjes '1071319' door baatjes

MadagaskarAnkarafantsika NP

MadagaskarAnkarafantsika NP

Madagaskardaggekko

baatjes

Op Madagaskar komen veel verschillende gekko’s voor. De Madagaskardaggekko, is zoals de naam al zegt, overdag actief. Dit in tegenstelling tot de meeste andere gekko’s die nachtdieren zijn. Oorspronkelijk komt de Madagaskardaggekko alleen op Madagaskar voor, maar inmiddels is hij ook uitgezet in delen van van de Verenigde Staten, zoals Florida en Hawaii. Dit exemplaar kwamen we tegen op Madagaskar, in het prachtige Ankarafantsika.

Laat kaart zien