Lake Victoria

Lake Victoria is het grootste meer in Afrika en de oorsprong van de Nijl. Lake Victoria grenst net als Tanzania en Uganda aan dit water, dat even groot is als Ierland. Eromheen liggen een aantal wildparken, waar veel stammen nog op de traditionele manier leven. De bewoners van deze streek eten veel vis. Jammergenoeg is het Victoriameer niet meer wat het geweest is, want de laatste dertig jaar werd er te veel gevist, vervuild en werd er te veel hout gekapt. Een geluk bij een ongeluk: Lake Victoria heeft veel meren die het bezoeken waard zijn, zoals Lake Bogoria, Lake Naivasha en Lake Nakuru National Park.

Informatie over Lake Victoria

Beste foto's & tips van Lake Victoria

'459676' door vulture1960 '459676' door vulture1960

KeniaLake Victoria

KeniaLake Victoria

The eagle has landed

vulture1960

The eagle has landed is een oorlogsfilm uit 1976. Een duitse officier krijgt fe opdracht om de minister president Sir Winston Churchill te ontvoeren en om hem naar Berlijn te brengen. We voeren in een bootje op het meer onze bootsman deed de lokroep na van een arend. Deze reageerde zoals je op de foto kunt zien.

'421972' door vulture1960 '421972' door vulture1960

KeniaLake Victoria

KeniaLake Victoria

Hippo time

vulture1960

Hippos zien er uit als aaibare schatjes. Maar zijn wel verantwoordelijk voor veel ongelukken met mensen erbij. Je kan er dus niet al te dicht bij komen. Wij maakten een boottochtje over dit meer! En we moesten ons best doen om de hippos te ontwijken! De schatjes

'164433' door Niels-Anneke '164433' door Niels-Anneke

KeniaLake Victoria

KeniaLake Victoria

"oude" vrouw

Niels-Anneke

In dit gebied waren maar weinig vrouwen die er oud uitzagen. Deze vrouw was ergens in de 40, toch lijkt ze al oud. Helaas worden de mensen hier niet zo oud als in Nederland.

Laat kaart zien