Man Beste reistijd

Reisgids

Beste reistijd

Foto's

Praktisch

Wanneer kan ik het beste reizen naar Man

Het weer in Man

Of je nu op zoek bent naar cultuur, een bijzondere verre reis of juist een actieve vakantie in de planning hebt: op reis wil je goed weer.  Daarom is het handig om vooraf het actuele vooruitzicht voor Man te bekijken om niet overvallen te worden door slechte weersomstandigheden.
Wil je weten wat het klimaat en de weersverwachting is in Man? Hieronder vind je de gemiddelde temperatuur en neerslag per maand, zodat je weet of je moet rekenen op regen of zonneschijn. Zo ga je altijd voorbereid op reis. 
 

Beste reistijd voor Man

* De oranje vlakjes geven de beste reistijd weer

 

 De gemiddelde temperatuur en neerslag in de Ivoorkust:De beste reistijd voor de Ivoorkust is december t/m februari. De kust, een groen en vochtig binnenland en de uitgestrekte savanne: Ivoorkust kent een bonte verzameling aan regen- en droogteseizoenen. Voor de reiziger die niets van deze drie werelden in één wil missen, gelden december t/m februari als de beste maanden. Voor bakken aan het strand kun je mei t/m juli schrappen, terwijl in het binnenland het oerwoud van juli tot in november geen bescherming biedt tegen de stortbuien. Voor Ivoorkust geldt een negatief reisadvies (november 2009).
Feestdagen