Mole NP beste reistijd

Het weer in Mole NP

Of je nu op zoek bent naar cultuur, een bijzondere verre reis of juist een actieve vakantie in de planning hebt: op reis wil je goed weer.  Daarom is het handig om vooraf het actuele vooruitzicht voor Mole NP te bekijken om niet overvallen te worden door slechte weersomstandigheden.
Wil je weten wat het klimaat en de weersverwachting is in Mole NP? Hieronder vind je de gemiddelde temperatuur en neerslag per maand, zodat je weet of je moet rekenen op regen of zonneschijn. Zo ga je altijd voorbereid op reis. 
 

Beste reistijd voor Mole NP

* De oranje vlakjes geven de beste reistijd weer

 

 De gemiddelde temperatuur en neerslag in Mole NP:De beste reistijd voor Mole NP is december t/m februari. Mole NP kent twee regenseizoenen: van april tot juli en van september t/m oktober. Vermijd sowieso de eerste periode om te voorkomen dat je vakantie letterlijk en figuurlijk in het water valt. De beste tijd om door Mole NP te reizen is van december t/m februari. Juli en augustus zijn op de meeste plaatsen tropisch heet, maar voor de meer hittebestendige types ook best oké.
Feestdagen


Reisadvies Mole NP: is Mole NP veilig?
Check de website van het ministerie van Buitenlandse Zaken voor een actueel reisadvies en specifieke veiligheidsrisico’s.


Feestdagen
24 februari Bevrijdingsdag, 6 maart Onafhankelijkheidsdag, 4 juni Dag van de Revolutie.

Alle beste reistijden in handige pocket
Wil je te allen tijde op de hoogte zijn van de beste reistijden van alle landen wereldwijd? Dan kun je niet zonder de supercompacte Columbus Reisplannerpocket. Hierin vind je de beste reistijd per land, de gemiddelde temperatuur en neerslag per maand, wanneer het regenseizoen valt, wanneer het warm en koud is en wanneer de feestdagen vallen. Zo heb je de wereldwijde weersverwachting in je broekzak! Neem een Columbus Travel abonnement en ontvang gratis de Columbus Reisplanner t.w.v. € 12,95.  

 

Informatie over Mole NP

Beste foto's & tips van Mole NP

'488276' door NBrok '488276' door NBrok

GhanaMole NP

GhanaMole NP

Oud en jong in Mole..

NBrok

Zo bijzonder; zo groot, maar o zo stil. Oud en jong, gerimpeld en ongerimpeld, mooi met z'n drieën op een rij! Een foto met herinneringen...

'1114519' door Moniqk '1114519' door Moniqk

GhanaMole NP

GhanaMole NP

Geit op motor

Moniqk

Dit kan alleen in Afrika en Azië: een geit vervoeren op de motor. Het kostte veel moeite hem er op te hijsen. De mannen zijn er mee bezig alsof het de normaalste zaak van de wereld is. Uiteindelijk weten ze het dier met de voorpoten 'rondom' het stuur en de achterpoten ieder aan een zijkant van de motor te manoeuvreren. Helaas niet door mij op de foto gepakt.

Laat kaart zien