Kakum NP beste reistijd

Het weer in Kakum NP

Of je nu op zoek bent naar cultuur, een bijzondere verre reis of juist een actieve vakantie in de planning hebt: op reis wil je goed weer.  Daarom is het handig om vooraf het actuele vooruitzicht voor Kakum NP te bekijken om niet overvallen te worden door slechte weersomstandigheden.
Wil je weten wat het klimaat en de weersverwachting is in Kakum NP? Hieronder vind je de gemiddelde temperatuur en neerslag per maand, zodat je weet of je moet rekenen op regen of zonneschijn. Zo ga je altijd voorbereid op reis. 
 

Beste reistijd voor Kakum NP

* De oranje vlakjes geven de beste reistijd weer

 

 De gemiddelde temperatuur en neerslag in Kakum NP:De beste reistijd voor Kakum NP is december t/m februari. Kakum NP kent twee regenseizoenen: van april tot juli en van september t/m oktober. Vermijd sowieso de eerste periode om te voorkomen dat je vakantie letterlijk en figuurlijk in het water valt. De beste tijd om door Kakum NP te reizen is van december t/m februari. Juli en augustus zijn op de meeste plaatsen tropisch heet, maar voor de meer hittebestendige types ook best oké.
Feestdagen


Reisadvies
Voor Kakum NP geldt een positief reisadvies.

Feestdagen
24 februari Bevrijdingsdag, 6 maart Onafhankelijkheidsdag, 4 juni Dag van de Revolutie.

Alle beste reistijden in handige pocket
Wil je te allen tijde op de hoogte zijn van de beste reistijden van alle landen wereldwijd? Dan kun je niet zonder de supercompacte Columbus Reisplannerpocket. Hierin vind je de beste reistijd per land, de gemiddelde temperatuur en neerslag per maand, wanneer het regenseizoen valt, wanneer het warm en koud is en wanneer de feestdagen vallen. Zo heb je de wereldwijde weersverwachting in je broekzak! Neem een Columbus Travel abonnement en ontvang gratis de Columbus Reisplanner t.w.v. € 12,95.  

 

Informatie over Kakum NP

Beste foto's & tips van Kakum NP

'485677' door ciske '485677' door ciske

GhanaKakum NP

GhanaKakum NP

Vanaf grote hoogte.

ciske

In Kakum NP kun je trekkings maken maar ook een canopy walk . Hoog tussen de boomtoppen hangen bruggen aan grote kabels en zo kun je als het ware tussen de boomtoppen lopen , je hebt er een prachtig uitzicht.

Laat kaart zien