Kololi Beach

Reisgids

Beste reistijd

Foto's

Praktisch

Verkeersregelaar

Kololi Beach,
Gambia


Je zal het net weer zien... op het drukste moment van de drukste dag van de week scheiden de verkeerslichten er weer mee uit. Altijd op het meest belangrijkste verkeerspunt van Kololi Beach. Wat een chaos wordt het dan! Ook dit keer weer!
En wie mag er dan weer komen opdraven... ook altijd dezelfde! Me, myself and I!!! Misschien moet ik dit keer iets net ff niet helemaal goed doen? Een klein botsinkje laten gebeuren? Wellicht met een kleine ruzietje erbij. Ik zal het natuurlijk niet uit de hand laten lopen en tijdig sussen. Misschien vragen zij mij de volgende keer niet zo snel meer!

Ik had vanmiddag natuurlijk hele andere plannen. Ik zou met de `mannen' vanmiddag wat gaan hanggliden. Dit hadden we maanden geleden al gepland. Tjonge, wat had ik daar zin in, we hadden zo'n mooie nieuwe plek gevonden. De mannen zijn natuurlijk wel gegaan, zonder mij, en dan moet ik nog maanden aanhoren hoe leuk, gaaf, schitterend, bla bla bla het was. En hoe vreselijk jammer het was dat ik deed het niet mee heb kunnen maken.

Het leven van een verkeersregelaar is niet altijd een pretje. WACHT! STOPPEN! Het verkeer van links moet nu stoppen en RECHTS mag dan gaan rijden...