Sinai reisblogs

Binnenkort gaat het gebeuren! Het aftellen begint!

sijansen bereidt zich voor Gepost op 22 mei 091 reacties

Nog 2 weken en 1 dag en dan gaat het gebeuren! Mijn reis naar het land van de Farao's.
Ik zal er maar 1 week verblijven... In 2004 ben ik al eens naar dit fantastische land geweest. Toen ben ik 3 weken in mijn uppie naar dit land vertrokken voor ontspanning en leuke dingen.
In 2004 heb ik Cairo en Luxor bezocht. Nu ga ik naar Taba. Helemaal aan de andere kant van de rode zee... Met uitzichten op Israel, Jordanie en Saudi-Arabie.
Mijn plan is om vanuit Taba excursies te gaan maken naar, in ieder geval, Jordanie. Jordanie is een land waar ik al alitjd naartoe heb willen gaan. Dus nu verwacht ik dat deze droom eindelijk gaat uitkomen! Maar goed, Israel staat ook op mijn verlanglijstje, wellicht dat dit land nu ook aan de beurt komt! En ik heb maar een week.... dus veel te doen in weinig tijd... maar van 1 ding ben ik zeker...........: het zal grandioos worden! Ook dit keer ga ik alleen, zoals in 2004...Mijn zwemflippers liggen al klaar.... ik kan niet wachten om te gaan!

sijansen Positie 12167 (0 p.) Lid sinds 29-09-2008 Foto's en tips: 10 Blogs: 1 Fans: 0
deel dit artikel met je vrienden:

Reacties bij deze blog

Giraffe

Door: Giraffe • Geplaatst op

Heel veel plezier met de laatste voorbereidingen .... en natuurlijk met de reis zelf. Ik hoop dat je veel moois ziet en dat na terugkomst hier weer met ons deelt.
Groetjes,
Yvonne

Laat een reactie achter

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.