Great Barrier Reef Artikelen & Blogs

Reisnieuws

Slaap op Great Barrier Reef

Gepubliceerd: 05 aug 2010
0

Stel je voor dat je wakker word op een plek waar je omringd bent door hemelsblauw water, met prachtige kleurrijke visjes. Met de Reefsleep Experience kun je op een wel heel speciale manier genieten van het grootste koraalrif ter wereld.

De meeste mensen die het Great Barrier Reef bezoeken, maken een dagtour met een boot. Aan het einde van de middag vertrekt het schip weer terug naar het vaste land. Maar als je benieuwd bent hoe het koraal er 's nachts uitziet, dan kun je nu een nachtje verblijven op het drijvende Great Barrier Reef hotel en genieten van de zonsondergang én zonsopgang midden op dit prachtige stukje natuurschoon.

Snorkelen

Op het drijvend platform kunnen gasten voor € 317 een nachtje op het koraalrif ervaren. Bij de overnachting is diner, lunch en ontbijt inbegrepen. Ook is er de mogelijkheid om te snorkelen zodat je al de verschillende vissen en het koraal nog beter kunt bewonderen. Het drijvende hotel heeft tevens een speciale ruimte onder water waar gasten die niet dol zijn op zwemmen het onderzeeleven van dichtbij kunnen bekijken.

Eco-regels

Mocht jij een nachtje op het koraalrif door willen brengen, houdt je dan wel aan de ecoregels: raak geen koraal aan, ga niet op het koraal staan en neem geen koraal mee als souvenir. En tot slot erg belangrijk: geniet van deze onderwater sprookjeswereld!Foto hoofdbeeld: Sgtravel.reisreporter.nl


Lees meer best gelezen reisnieuws en reistips of.

deel dit artikel met je vrienden:
Meer Australië artikelen
Reisnieuws
Deze reiservaringen moet je meemaken voordat ze weg zijn

18 aug 2016, Een ding is zeker, het leven staat nooit stil. Alles lijkt mogelijk! Als reiziger moet je alle kansen grijpen en in het moment leven. De volgende 10 reiservaringen en activiteiten kun je echt niet missen, nog even en ze zijn er niet meer.

2
Reisnieuws
8 fenomenale plekken om te snorkelen

21 mrt 2016, Van een onderwatermuseum tot zwemmen met zeekoeien: onder het wateroppervlak blijkt er soms een hele wereld schuil te gaan. Wij zetten de meest fantastische snorkel- en duikplekken op een rijtje!

0
Reisnieuws
10 duikplekken die je kippenvel bezorgen

28 okt 2015, Duiken is een geliefde activiteit op reis. Maar wat zijn nou de mooiste, ijzingwekkendste of spannendste locaties voor een duik in het diepe? Daar is geen vast antwoord op te geven; dat zijn er zoveel. Wat ons betreft verdienen de volgende duikspo...

0

Laat een reactie achter

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.