Man verkoopt leven op eBay image
Jan-Petra

Man verkoopt leven op eBay

Een Australische man wil zijn leven veilen op eBay. De hoogste bieder krijgt zijn huis, zijn baan, zijn kleren en zijn vrienden. De man wil een nieuw leven nadat zijn huwelijk stuk is gelopen.

Dat is nog eens een originele vakantie: ga het leven leiden van een compleet ander persoon! De 44-jarige Ian Usher uit Australië wil zijn leven verkopen. 'Het is tijd om verder te gaan en een compleet nieuwe start te maken. Ik wil kijken waar het leven mij naartoe brengt', zo verklaart Usher zijn daad. Hij veilt zijn leven als een 'pakket', inclusief zijn huis dat rond de 285.000 euro waard is.

Website
'Hallo, mijn naam is Ian Usher en ik heb het gehad met mijn leven! Ik wil het niet meer! Je mag het hebben als je wilt!', zo valt te lezen op Ians website www.alife4sale.com, waar een link op staat naar eBay voor potentiële bieders. Ook kun je foto's bekijken van het huis.

Huisje, boompje, jacuzzi
Usher zegt dat de veiling de bieder niet alleen een huis oplevert, maar ook een auto, motor, jet ski, jacuzzi, een kennismaking met 'fantastische vrienden' en een baan in een tapijtwinkel in Perth voor een proefperiode van twee weken.

Nieuw leven
'Als de veiling voorbij is, loop ik gewoon door de voordeur, pak mijn portemonnee en paspoort en begin een nieuw leven', aldus Usher. De ex-vrouw van Usher heeft al gehoord van zijn veilingsactie. Usher: 'Haar laatste commentaar was, "Hij lijkt me geestelijk niet helemaal in orde.''

Bieden
Lijkt het leven van Ian Usher je wel wat, wees er dan snel bij. De veiling sluit namelijk op 29 juni. Het hoogste bod staat tot nu toe op 239.000 euro. Klik hier voor de advertentie op Ebay.