Zwitserland Artikelen & Blogs

Reisnieuws

Droombaan: Mountainbiken

Gepubliceerd: 01 mei 2010
2

Wie zin heeft om een week lang gratis door de Zwitserse bergen te crossen, moet in Graubünden zijn. Dit vakantiegebied heeft een fanatieke mountainbiker nodig die professionals helpt met het uitzetten en uittesten van heftige routes.

Graubünden zoekt één persoon die helpt met de voorbereidingen van het Trek Women’s Bike Festival in Zwitserland en ook tijdens het festival de handen uit de mouwen wil steken. Voor de winnaar plus één vriend of vriendin wordt een week lang alles betaald, inclusief de reiskosten.

Bloggen

Behalve mountainbikehulp wordt van je gevraagd om een blog bij te houden en een film te maken, zodat ook mensen thuis de Zwitserse bergen leren kennen. En terwijl jij biket of blogt, kan degene die je mee hebt genomen genieten van de kuuroorden die Graubünden rijk is.

Motivatie

Duits spreken is een pré, zin om te mountainbiken een must. Je bent de hele week op stap met een professional dus je skills op de fiets zullen zich flink verbeteren.
Op de website van Graubünden kun je je tot 9 juni aanmelden en een motivatie achterlaten. De werkgever kiest de winnaar uit.


Wil je meedoen en kans maken op een week lang gratis adrenaline? Kijk dan op Droombaan.graubuenden.ch.Volg Columbus Magazine via Twitter of via RSS.
deel dit artikel met je vrienden:
Meer Zwitserland artikelen
Reisnieuws
Door: Noor Dekker
Dit zijn de 10 vrolijkste landen ter wereld

21 okt 2016, Ben je op zoek naar een mooie reisbestemming met vrolijke inwoners? Het 2016 World Happiness Report van de Verenigde Naties helpt je een handje. Zij maken jaarlijks een lijst van de landen met de meest gelukkige inwoners en ja daar staat Nederland...

0
Goedkoop reizen
Door: Noor Dekker
Opgelet: Dit zijn de duurste steden ter wereld

03 okt 2016, Dacht je dat het leven in Nederland al best prijzig was? Dan heb je het mis! Elk jaar maakt de Economist Intelligence Unit een lijstje van de duurste steden om te wonen. Daarbij kijken ze onder andere naar voedselkosten en huurprijzen, maar ook na...

0
Reisnieuws
De leukste industriële hotspots van Europa (deel 2)

11 sep 2016, Waar vroeger schoorstenen rookten en producten van de lopende band rolden, bouwen nu muzikanten feestjes en koken Michelin-chefs de sterren van de hemel. Industrieel erfgoed dat nieuw leven is ingeblazen als culturele hotspot is een must tijdens j...

0

Reacties van bezoekers Reageer

maggie

Door: maggie • Geplaatst op

Nou, ik als Mountainbiker zou super graag daar groepen willen begeleiden! Je assisteert een guide voor een week en je komt op de mooiste plekken, voor Free! Klinkt voor mij meer als een vakantie dan een baan...

Ik denk ook niet dat ze de verantwoording geven aan de prijswinnaar om een hele groep te begeleiden, maar assisteren is toch top??

bolletjeom

Door: bolletjeom • Geplaatst op

ik vind die "droombanen" van deze firma ietwat misleidend. Nu valt het met de mountainbike wel mee maar eigenlijk zoeken ze gewoon iemand die een reis kan begeleiden zonder dat ze die daar verder voor hoeven te betalen. Ik heb ook banen gezien waarvoor ze willen dat je 6 weken voor ze aan de slag gaat. Mooi dat je reis, je overnachting en een maaltijd per dag vergoed worden maar noem het dan geen "baan" maar "vrijwilligerswerk". Het is nogal een verantwoordelijkheid om mensen een topvakantie te bezorgen. Ik weet niet of ik het leuk zou vinden als mijn begeleider van mijn reis er zat omdat ie het ziet als een vakantie (die hij/zij gewonnen heeft)
Vind die hele hype van banen "winnen" nogal irritant worden. Als ik ga solliciteren bij...een bank.... en ik blijk de meest geschikte kandidaat dan hem ik toch ook niet gewonnen????

Laat een reactie achter

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.