Kenia Artikelen & Blogs

Reisnieuws

Calamiteitenfonds dekt Kenia weer

Gepubliceerd: 04 mrt 2008
0

Vanaf 1 maart kunnen reizigers naar Kenia in bijna het hele land weer een beroep doen op de dekking van het Calamiteitenfonds Reizen (CFR).

Het land is niet geheel risicovrij, maar het CFR verstrekt wel weer de gebruikelijke dekking voor reizen. Uitzonderingen in Kenia zijn de gebieden ten noorden van de lijn Migori-Narok, ten oosten van de lijn Narok, Nakuru-Lorule en ten zuiden van de lijn Kitale-Lorule. Voor een bezoekje aan het populaire Masai Mara National Park moet het vliegtuig worden genomen. De route over de weg zou te gevaarlijk zijn en valt ook onder de dekkingsbeperking.
deel dit artikel met je vrienden:
Meer Kenia artikelen
Reisnieuws
Beestachtig mooi: Afrika’s must-see natuurparken

18 mrt 2017, Wanneer je aan Afrika denkt, komt al snel het woord safari in je op. En dat is niet geheel onterecht, want het continent beschikt over enkele van 's werelds mooiste natuurparken. Deze mag je ab-so-luut niet missen...

0
Handige Tips
De beste plekken om wildlife te fotograferen volgens experts

09 aug 2016, Wildlife fotograferen, het is een kunst op zich. Maar op welke spot moet je zijn voor de perfecte foto? Wij vroegen het aan twee Columbus Reisreporters die gespecialiseerd zijn in het maken van dit soort foto's.

5
Video
De laatste op de wereld: de noordelijke witte neushoorn

17 jul 2016, Op dit moment zijn er in het wild nog maar drie noordelijke witte neushoorns! In dit filmpje zie je Sudan. Sudan is 43 jaar.

0

Laat een reactie achter

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.