Kustgebied beste reistijd

Het weer aan het kustgebied van Kustgebied

Of je nu op zoek bent naar cultuur, een bijzondere verre reis of juist een actieve vakantie in de planning hebt: op reis wil je goed weer.  Daarom is het handig om vooraf het actuele vooruitzicht voor het kustgebied van Kustgebied te bekijken om niet overvallen te worden door slechte weersomstandigheden.
Wil je weten wat het klimaat en de weersverwachting is aan het kustgebied van Kustgebied? Hieronder vind je de gemiddelde temperatuur en neerslag per maand, zodat je weet of je moet rekenen op regen of zonneschijn. Zo ga je altijd voorbereid op reis. 
 

Beste reistijd voor het kustgebied van Kustgebied

* De oranje vlakjes geven de beste reistijd weer

 

 De gemiddelde temperatuur en neerslag aan het kustgebied van Kustgebied:De beste reistijd voor Kustgebied is december t/m februari. Kustgebied heeft een mild zeeklimaat. De zomer - van november tot maart - is lekker warm met temperaturen tot 28°C. In de winter – juni tot augustus - zakt de temperatuur naar 15°C. De hoeveelheid regen is vrij constant door het jaar heen.


Reisadvies
Voor Kustgebied geldt een positief reisadvies.

Feestdagen
6 januari Epifanía, maart/april Semana Santa, 19 april Desembarco de los 33, 19 juni Natalicio de Artigas, 18 juli Jura de la Constitución, 25 augustus Onafhankelijkheidsdag, 12 oktober Día de la Raza, 8 december starten de zomervakanties.

Alle beste reistijden in handige pocket
Wil je te allen tijde op de hoogte zijn van de beste reistijden van alle landen wereldwijd? Dan kun je niet zonder de supercompacte Columbus Reisplannerpocket. Hierin vind je de beste reistijd per land, de gemiddelde temperatuur en neerslag per maand, wanneer het regenseizoen valt, wanneer het warm en koud is en wanneer de feestdagen vallen. Zo heb je de wereldwijde weersverwachting in je broekzak! Neem een Columbus Travel abonnement en ontvang gratis de Columbus Reisplanner t.w.v. € 12,95.  

 

Informatie over Kustgebied

Beste foto's & tips van Kustgebied

'265192' door jkkoning '265192' door jkkoning

UruguayKustgebied

UruguayKustgebied

Stapjes

jkkoning

een stilleven is het met deze stapjes in het zand. De hondjes lopen heerlijk vrij rond in Punta del Diablo, een heel relaxed hippiedorpje. De honden en katjes zien er gelukkig goed uit en komen niet veel tekort hier.

'265191' door jkkoning '265191' door jkkoning

UruguayKustgebied

UruguayKustgebied

Blubblubblub

jkkoning

In de haven van Punta del Este liggen deze schooiers bij de vissersboten te wachten op lekkers. Heerlijk hoe deze iedere keer bellen aan het blazen was! Zijn haren "waaiend"in het water.

Laat kaart zien