Cotopaxi NP reisblogs

Maartthema De bijzondere toerist

schenkel was er (tot 25 sep 2009) Gepost op 05 mrt 1218 reacties

Ook wij zijn niet vies van groepsreizen we hebben het eigenlijk nog nooit slecht getroffen.Ja,dat er een bijzonder persoon bij kan zitten is natuurlijk iets heel anders.

We zijn in Ecuador waar we kennis maken met de groep ziet er gezellig uit,ja misschien 1 persoon een beetje anders dan andere maar ach dat moet kunnen.

Tot Dirk tegen mij zegt,kijk die meneer heeft zijn werkbroek nog aan en zijn werkschoenen met stalen neuzen.Ja dan moet ik toch wel een beetje lachen(sorry).Ook heeft hij niet als wij en de meeste anderen een rugzak bij hem maar hij draagt van alles mee in een plastic zak.Wat erin zit komen we al vrij snel teweten,we gaan tussen de middag ergens lunchen,hij niet want wat blijkt hij heeft krentenbollen van huis (nederland) meegenomen.En iedere middag en bijna iedere avond eet hij heerlijk zijn krentenbollen als wij uiteten gaan.
Wat blijkt kleding heeft die bijna niet bij hem,kan natuurlijk ook niet want voor 17 dagen heeft hij krentenbollen bijzich.

We gaan de Cotopaxi beklimmen en laten de meeste spulletjes in de bus,hij niet alles gaat mee in zijn plastic tasje,prachtig toch!!!


Foto,s maken vind die grote onzin,hij koopt een paar kaarten voor thuis en voor zijn vrouw een pop met kleding van het land waar die geweest is.

Hij vertelt dat die bijna in alle landen van de wereld is geweest,dit vind ik zo bijzonder,ik geloof dat die er nog ongeveer 3 moest gaan bezoeken.

Misschien een leuke tip,neem gewoon krentenbollen mee op reis,kost niet veel.weeg bijna niks!

Ik weet dat hij geen internet heeft dus lezen zal hij dit niet,maar ik wilde dit graag met jullie delen,zo leuk en bijzonder!

schenkel Positie 204 (3723 p.) Lid sinds 27-08-2008 Foto's en tips: 1004 Blogs: 32 Fans: 12

Foto's bij deze blog

blogfoto nr. 1
Beklimming van de Cotopaxi
blogfoto nr. 2
Wachten op het vliegveld met ja zijn plastic tasje!
deel dit artikel met je vrienden:

Andere blogs van deze gebruiker

Nachtelijk avontuur
3 6
Gepost op 06 november
Indonesië Bromo Tengger Semeru NP
Dagtrip Tibet ik was hier tot 1 oktober 2011
3 4
Gepost op 17 augustus
Tibet Lhasa
Mostar een stad met vele gezichten
2 6
Gepost op 14 juli
Kroatië

Reacties bij deze blog

Fransvdg

Door: Fransvdg • Geplaatst op

Haha, ik ga je tip niet gebruiken. Leuk verhaal.

bonairegirl

Door: bonairegirl • Geplaatst op

Hahah wat een bijzondere reiziger!

corriebalten

Door: corriebalten • Geplaatst op

Ja, wat is tenslotte interessanter: krentenbollen of de wereld zien! Leuk verhaal!

Yves

Door: Yves • Geplaatst op

Haha, zoiets heb ik nog nooit gehoord! Je vraagt je toch af hoe zo'n man dat in z'n hoofd heeft; wel de hele wereld over maar wat eten betreft zo xenofoob...

Jan10e

Door: Jan10e • Geplaatst op

Oh Pieneke. Met krentenbollen de hele wereld over sjouwen. Het doet me denken aan een gast die ik ooit in mijn groep heb gehad. Die had voor 29 dagen maar net een klein koffiertje bij zich (voor mij nog te klein als ik alleen maar een weekendje wegga). Had dus maar 1 paar kleren bij zich.! En dat in het hete Indonesie. Dus na een paar dagen heeft de groep het initiatief genomen en op de markt een aantal tshirts voor deze meneer gekocht. En men hield hem verder in de gaten want hij dwaalde elke keer van de groep af en dan was het wachten op hem. Dus per toerbeurt namen de stellen deze einzelganger op sleeptouw. En ik, ik ging elke avond aan de groepstafel zitten waar hij ook aan zat zodat het gesprek toch een beetje bleef vlotten.
Ik moet toegeven... na 2 maanden zuid afrika... ze hebben daar helemaal geen krentenbollen!!! Gelijk morgen naar de bakker hier.

Laat een reactie achter

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.