maika

8
Indonesië Bali
maika was hier 31 Jan 2017
Als je naar Ubud gaat dan moét je eigenlijk een dansvoorstelling gaan bekijken. Elke avond zijn er diverse dansen op verschillende plekken in en rond het dorp. Haal bij de Tourist info een folder met het programma voor die week en ga overdag op je gemak even langs de verschillende locaties om te kijken waar je 's avonds neer wil strijken. Het Water Palace heeft een spectaculaire setting (tip: anti-mug!) en ook het bij Pura Dalem en het paleis kun je terecht. Kaartjes koop je op straat (schiet gewoon even een willekeurige verkoper aan) of bij de entree van de locatie en de prijs verschilt tussen 70k en 100k per persoon (prijs staat op de tickets). Wij kozen vanwege de vele regen toen we er waren voor de voorstelling in de City hal - want overdekt. Maar goed ook, want al snel barstte er buiten een bui van mythische proporties los die wedijverde met het geweld van de gamelans.
Regio
  • Cultuur
  • Veel variatie in eten
  • Monkey forest
  • Centraal gelegen, perfect voor uitstapjes
  • Veel toeristen in het hoogseizoen
  • De hoofdwegen staan altijd vast
  • Snel aan het verwesteren
Review geplaatst op 2017-03-16 Door maika

Community updates

FOTOWEDSTRIJD GRIEKSE GEHEIMEN
07-08-2020 Verklap ook jouw grootste Griekse geheim en win een reis naar Kreta! Zo doe je mee 
Deze communityleden gingen je voor >>

DRONEFOTOWEDSTRIJD
23-07-2020 KIJK en Columbus Travel organiseren samen een dronefotowedstrijd. Deel jouw mooiste dronefoto in het binnen- of buitenland met ons en maak kans op prijzen van ongekende hoogte! Doe nu mee via dronewedstrijd.nl

week 31 | Community toppers

Zonsondergang bij Lake Mutanda. Foto: MirandaNoomen

1. Topreview: Bosnië-Herzegovina door Dianadm
2. Topfoto & tip: Zonsondergang bij Lake Mutanda door MirandaNoomen
3. Topblog: Niet smeren? ... door Elleke
4. Communitylid van de week: Dannyvdm
5. Nieuwkomer: PeggyA

Doe mee aan onze fotowedstrijden!

GRIEKSE GEHEIMEN
Dat verscholen baaitje op Kreta, dat fantastische dakterras in Athene of die heerlijke wandelroute in de bergen van Epirus – elke Griekenlandganger heeft zijn eigen favoriete reisgeheim. Verklap jouw grootste Griekse geheim aan ons en maak kans op een volledig verzorgde reis naar Kreta. Je zal een week lang door Columbus in de watten worden gelegd en je foto's worden gepubliceerd in ons blad! Natuurlijk heeft elk geheim bewijs nodig dus vragen we je om je tip te vergezellen van een duidelijke en liefst inspirerende foto. Zo doe je mee >

DRONEFOTOWEDSTRIJD
Alle dronefotografen opgelet! KIJK en Columbus Travel organiseren samen een dronefotowedstrijd. Deel jouw mooiste dronefoto in het binnen- of buitenland met ons en maak kans op prijzen van ongekende hoogte! Doe mee via dronewedstrijd.nl De wedstrijd loopt t/m 22 augustus.

Onze Community-experts

Ben je een reis aan het plannen en heb je inspiratie of handige tips & tricks nodig? Vraag het aan onze Community-experts!

Paul de Roos aka Bowral
Fransje Grisnich aka Sidonius
Corrie de Winter aka Corriedewinter
Sylvia Overkamp aka Silly
Elaine Springford aka Everlasting
Mieke de Haas aka MiekeDeHaas
Hans Moerkens aka JMoerkens
Wies Kerkhof aka WKerkhof
Marc van Kessel aka Marcvankessel
Thijs van den Burg aka ThijsVdenBurg
Erik Joosten aka Deerik