Maaike15375

profiel Maaike15375

Naam

Maaike Loskamp

Reviews

0

Foto's & tips

33

Blogs

0

Lid sinds

02 October 2007

Favorieten

Fav. werelddeel

Azië

Fav. land

Argentinië

Fav. stad

Buenos Aires

Over mijn camera

Type

Spiegelreflex

Merk

Canon

Model

EOS450D

Overige

18-55mm lens, 55-200mm lens

Laat een reactie achter

4 reactie(s) bij "Maaike15375"

 • profile image comment
  Door Jackhermsen• geplaatst op 28 Mar 2014 | 06:34:46

  Goeden morgen Maaike,
  Ik las dat je binnenkort naar de Gocta waterval gaat.Deze waterval en de wandeling er naar toe is prachtig.De wandeling duurt ongeveer 6 uur heen en terug.En als je geluk hebt kun je de Gallito de las Rocas zien,de nationale vogel van Peru.Zelf zijn we 2 weken in noord Peru geweest en hebben toen Tucume,Sipan,Kuelap,Leymebamba,Cajamarca,Huanchaco,Trujillo,Huaraz,Chavin de Huantar en Caral bezocht.Daarna zijn we nog 2 weken bij mijn schoonfamilie geweest in Arequipa.Mocht je nog info willen dan hoor ik het wel.Fijne vakantie en veel plezier.Groetjes Jack.

  Bericht aangepast op 07:45:52
 • profile image comment
  Door REDACTIE• geplaatst op 11 Jun 2014 | 09:44:09

  Beste Maaike,

  Helaas hebben we je foto 'Met een vriendin van mij op roadtrip door de USA. Even uitwaaien in Death Valley!' offline gezet, omdat het niet is toegestaan om foto's van toeristen op de Reisreporter site te plaatsen. Hier val je zelf ook onder. Dit staan wij alleen toe als het onmogelijk is om een plek zonder toeristen te fotograferen, zoals bijvoorbeeld het Vaticaan in Rome.

  Je foto heeft het lang volgehouden op de website. Wij komen er nu pas achter, onze excuses dat wij eerder over jouw foto heen hebben gekeken.


  Kijk ook eens op de [url="http://www.columbusmagazine.nl/reisreporter/hoe_werkt_het.html#plaatsfoto2"]FAQ-pagina[/url] voor alle tips en regels omtrent het plaatsen van foto's. Dit voorkomt teleurstellingen.
  Mocht je vragen hebben, mag je altijd mailen naar reisreporter@columbusmagazine.nl.
  Veel plezier nog op de site!

  Hartelijke groet,

  Het Reisreporter Team

  Bericht aangepast op 20:49:31
 • profile image comment
  Door Miller• geplaatst op 20 Mar 2012 | 14:27:54

  Hoi, ik zie dat je al een tijd als RR van deze site.
  Je heb een leuk foto net geplaatste waar je vriendin erop staat maar mag eigenlijk niet. Als ik jou was lees eerst de regels maar wat niet of wel foto mag plaatsen. Zie "zo werkt het" boven je eigen profiel.
  Ik heb ook wat paar regels overtreden zoals vele RR's.
  Veel succes met foto's plaatsen.
  Grt
  jeannette

  Bericht aangepast op 15:07:12
 • profile image comment
  Door Fraju• geplaatst op 01 Jun 2008 | 15:33:13

  Hoi Maaike,

  Leuk dat je reageerde op mijn vraag. Mijn email adres is franc@fraju.nl

  Gr Franc

  Bericht aangepast op 06:33:32

Hoogst gewaardeerde foto’s & tips (33)

'429175' door Maaike15375 '429175' door Maaike15375

PeruCusco provincie

PeruCusco provincie

Markt in Chinchero

Maaike15375

In de heilige vallei ligt het plaatsje Chinchero waar je echt vrijwel de enige toerist zult zijn. Er zijn weinig mogelijkheden om te slapen, maar ze zijn er! Hier komt iedere dag de lokale bevolking naar een zeer kleurrijke markt waar je je ogen uitkijkt. Leukt om te doen als tussen stop richting Cusco. Wij zijn vanuit cusco naar moyobamba gegaan en macchu picchu en op de terugweg hebben we hier 1 overnachting gedaan.

'429117' door Maaike15375 '429117' door Maaike15375

PeruMachu Picchu

PeruMachu Picchu

Zoutpannen

Maaike15375

Salinas de Maras, de zoutpannen in de heilige vallei. Je kunt een taxi nemen om er te komen, gewoon even rondvragen. Wij hebben hier een uurtje vertoeft. Het hangt af van het weer of het wit of minder wit is. na regen spoelt al het zout weg en is het wat bruiner, zoals op deze foto.

Community updates

BLOGS
20-09-2020 Heb jij de survey al ingevuld? (zie het bericht van 15/9) Zodra we eind van de week alle inzendingen binnen hebben, zullen we nogmaals kijken wat de wensen over de blogs zijn. De reeds geplaaste blogs zijn hier nog terug te lezen. Deze zullen binnenkort nog wel per land zichtbaar blijven. Houd deze rechterkolom de komende tijd in de gaten, om op de hoogte te blijven van onze nieuwtjes ...

JOUW MENING TELT!
15-09-2020 Om beter inzicht te krijgen in hoe leden de Columbus Community gebruiken en ervaren, en om de belangrijkste wensen in kaart te brengen, nodigen wij je graag uit om deel te nemen aan de Columbus Community Survey. De survey zal ong. 10 minuten in beslag nemen. Doe mee

WEBSITE UPDATE
14-09-2020 Alle landen -en onderliggende bestemmingspagina's hebben inmiddels een totale make-over gekregen. Mocht je tijdens je bezoek tegen fouten aanlopen op de website, laat het ons dan weten via communityhost@columbusmagazine.nl

OPROEP: FOTOWEDSTRIJD GRIEKSE GEHEIMEN
11-09-2020 Meedoen kan nog t/m 30 september! Verklap ook jouw grootste Griekse geheim en win een reis naar Kreta! Zo doe je mee 
Deze communityleden gingen je voor >> 

week 37 | Community toppers

Ongerept Ndutu Foto: Ellen69

1. Topreview: Namibië • Twyfelfontein door Barga
2. Topfoto & tip: Ongerept Ndutu door Ellen69
3. Topblog: n.v.t.
4. Communitylid van de week: LRison
5. Nieuwkomer: A.debeen

Doe mee aan onze fotowedstrijden!

GRIEKSE GEHEIMEN
Dat verscholen baaitje op Kreta, dat fantastische dakterras in Athene of die heerlijke wandelroute in de bergen van Epirus – elke Griekenlandganger heeft zijn eigen favoriete reisgeheim. Verklap jouw grootste Griekse geheim aan ons en maak kans op een volledig verzorgde reis naar Kreta. Je zal een week lang door Columbus in de watten worden gelegd en je foto's worden gepubliceerd in ons blad! Natuurlijk heeft elk geheim bewijs nodig dus vragen we je om je tip te vergezellen van een duidelijke en liefst inspirerende foto. Zo doe je mee >

Onze Community-experts

Ben je een reis aan het plannen en heb je inspiratie of handige tips & tricks nodig? Vraag het aan onze Community-experts!

Paul de Roos aka Bowral
Fransje Grisnich aka Sidonius
Corrie de Winter aka Corriedewinter
Sylvia Overkamp aka Silly
Elaine Springford aka Everlasting
Mieke de Haas aka MiekeDeHaas
Hans Moerkens aka JMoerkens
Wies Kerkhof aka WKerkhof
Marc van Kessel aka Marcvankessel
Thijs van den Burg aka ThijsVdenBurg
Erik Joosten aka Deerik