Aukjevangerven

profiel Aukjevangerven

Naam

x x x

Reviews

0

Foto's & tips

21

Blogs

0

Lid sinds

11 May 2012

Favorieten

Fav. werelddeel

Oceanië

Fav. stad

Sydney

Laat een reactie achter

10 reactie(s) bij "Aukjevangerven"

 • profile image comment
  Door Ejbaaijens• geplaatst op 12 May 2012 | 18:33:00

  Hoi Aukje,
  welkom als reisreporter op deze site! Je hebt al wat leuke foto's geplaatst met interessante informatie erbij. Wel even een tip: het is goed om even de regels voor het plaatsen door te nemen, want je mag bijvoorbeeld niet jezelf of andere toeristen op de foto plaatsen (tenzij zoals op het Sint Pietersplein het niet te voorkomen is). Ik ben benieuwd naar je volgende foto's!
  Groet,
  Erik

  Bericht aangepast op 18:00:16
 • profile image comment
  Door Aukjevangerven• geplaatst op 01 Jun 2012 | 20:17:55

  Hallo, bedankt voor jullie reacties. Ik had idd de FAQ pagina niet gelezen, excuses! Ik weet vanaf nu natuurlijk wel beter :)

  Bericht aangepast op 06:21:01
 • profile image comment
  Door REDACTIE• geplaatst op 16 Jul 2012 | 08:07:57

  Beste Aukje,

  We hebben je foto 'Husky met blauw oog' offline gezet, omdat een foto door jezelf moet gemaakt zijn. Het gebruik van andermans foto's is plagiaat en heeft tot gevolg dat een account onherroepelijk wordt verwijderd.

  Kijk ook eens op de [url="http://www.columbusmagazine.nl/reisreporter/hoe_werkt_het.html#plaatsfoto2"]FAQ-pagina[/url] voor alle tips en regels omtrent het plaatsen van foto's. Dit voorkomt teleurstellingen.

  Mocht je vragen hebben, mag je altijd mailen naar reisreporter@columbusmagazine.nl.

  Veel plezier nog op de site!

  Hartelijke groet,
  Het Reisreporter Team

  Bericht aangepast op 04:12:19
 • profile image comment
  Door Diana• geplaatst op 28 Jul 2012 | 13:22:36

  Hoi Aukje,

  aslnog welkom op RR! Als ik je een tip mag geven: plaats niet teveel foto's in een keer, want dan krijgen ze niet meer de aandacht die ze verdienen en dat zou jammer zijn!

  Groetjes, Diana

  Bericht aangepast op 08:22:21
 • profile image comment
  Door Saphira• geplaatst op 13 Aug 2012 | 14:38:54

  Hi Aukje,

  Ik wil je graag verzoeken om zsm de website link te deleten. Deze is niet toegestaan op onze site, vanwege promotionele doeleinden.

  Lees ook:

  http://www.columbusmagazine.nl/reisreporter/hoe_werkt_het.html#linkjes

  Laat je me even weten als je dit hebt aangepast?
  Alvast bedankt voor je medewerking.

  Groeten Saphira
  Webmaster

  Bericht aangepast op 18:41:18
 • profile image comment
  Door EvanderHel• geplaatst op 14 Jul 2012 | 15:16:35

  Heej Aukje,

  Bedankt voor je uitleg! Ik weet alleen nu niet of de Redactie deze foto zal laten staan omdat het alleen is toegestaan foto's die je zelf hebt gemaakt te plaatsen. Kijk maar eens bij het tabje Zo werkt het en dan bij de FAQ (nummer 1).
  Ik wil wel zeggen dat husky's schitterende dieren zijn!

  Moet je nu alles wat je hier op de site doet/plaatst vertalen voor je man? Da's nog een hele klus ;-)

  Goed weekend nog, gr. Ellen

  Bericht aangepast op 17:50:02
 • profile image comment
  Door Jacomien• geplaatst op 01 Jun 2012 | 21:05:51

  Welkom op deze site!

  Bericht aangepast op 16:39:11
 • profile image comment
  Door Jhhuijs• geplaatst op 01 Jun 2012 | 20:56:41

  Hoi Aukje,
  Welkom op de site van RR. Je eerste foto's zijn prachtig. Ik zie dat je op je eigen site andere RR bedankt. Dit zullen ze waarschijnlijk niet lezen. Wil je een RR commentaar geven klik dan op de foto van de betreffende RR en geef dan bij reactie je commentaar.
  Heel veel plezier op de site.
  Groetjes Corry

  Bericht aangepast op 16:39:08
 • profile image comment
  Door REDACTIE• geplaatst op 14 May 2012 | 09:39:56

  Beste Aukje,

  Welkom op de reisreportersite!

  Helaas hebben we je foto's 'Kids Chasing Cyclist', 'View From Crac De Chevalier', 'Connect', 'Sunrise In Nubia' en 'Trekking In The Sunmore Alps Region' offline gezet, omdat het niet is toegestaan om foto's van toeristen op de Reisreporter site te plaatsen. Hier val je zelf ook onder. Dit staan wij alleen toe als het onmogelijk is om een plek zonder toeristen te fotograferen, zoals bijvoorbeeld het Vaticaan in Rome.

  Kijk ook eens op de [url="http://www.columbusmagazine.nl/reisreporter/hoe_werkt_het.html#plaatsfoto2"]FAQ-pagina[/url] voor alle tips en regels omtrent het plaatsen van foto's. Dit voorkomt teleurstellingen.
  Mocht je vragen hebben, mag je altijd mailen naar reisreporter@columbusmagazine.nl.

  Veel plezier nog op de site!

  Hartelijke groet,
  Het Reisreporter Team

  Bericht aangepast op 16:15:06
 • profile image comment
  Door Albertensandra• geplaatst op 13 May 2012 | 09:03:14

  Hoi Aukje, ik zag aan je foto dat je door Ethiopie hebt gefiets... daardoor kwam ik op je website terecht. Tjonge jonge, 12000km gefietst..... en door Afrika nog wel....... Gaaf dat je je leven hebt om gegooid en nu auteur bent!!!!!!!
  Ik ben eigenlijk best benieuwd naar je boek!!!!
  Knap hoor om deze stap te nemen!!!!!!!!
  In ieder geval, welkom hier op de site en ik denk dat velen heel veel respect voor je hebben.
  Gr. Sandra en natuurlijk veel plezier hier op RR!

  Bericht aangepast op 16:13:55

Hoogst gewaardeerde foto’s & tips (21)

'480086' door Aukjevangerven '480086' door Aukjevangerven

Soedan

Soedan

Veilig reizen (ook pe

Aukjevangerven

In 2008 reisde ik per fiets en per bus door Noord-Soedan. Een aanrader: veilig, weingi toeristen, vriendelijke bevolking. Wel een beetje.. heet. WAAR: Wij reisden van de grensovergang Metema (Ethiopie) per fiets naar Gedaref. Dit was aanpoten, want 45 graden en geen dorp te bekennen. Omdat we maar een visum voor 2 weken hadden pakten we in Gedaref de bus naar Khartoem. Prima bus, netjes en schoon. Khartoem is veilig en interessant genoeg heeft het enkele zeer moderne gebouwen. Daarna pakten we wederom de bus naar Dongola. In de buurt heb je pyramides, die we niet hebben gezien omdat we vanaf hier per fiets verder reisden naar Wadi Halfa. De weg is nog maar half af en daarom fiets je soms op zandweggetjes, soms of asfalt. Het gebied heet Nubie en is prachtig: de Nijl slingert als een groene slang door het landschap, de rest is woestijn. Onderweg heb je veel kleine dorpjes met huisjes met prachtig bewerkte deuren. Hoewel fietsen pittig is in de hitte, is het echt een andere wereld. Voordelen: - het echte Nubie, en je beleeft het echt vanaf de fiets in plaats van er doorheen te racen met een auto of bus - landschap en bevolking nog mooier dan verwacht Nadelen: - erg heet en soms moeilijk om water en voedsel te krijgen - een visum aanvragen is een hele klus Vanuit Wadi Halfa neem je de ferry naar Egypte via het Nasser meer. Een video over onze fietstocht door Sudan vindt je [url="http://vimeo.com/29137829" target="_blank"]hier[/url]

'365066' door Aukjevangerven '365066' door Aukjevangerven

EthiopiëLalibela

EthiopiëLalibela

De priester in het...

Aukjevangerven

In het in de rotsen uitgehouwen 'kerken' dorp Lalibela mag je sommige kerken van binnen bezoeken, en de priester zal je enkele van de lokale 'schatten' laten zien. Deze priester heeft een kruis dat gefotografeerd mag worden. Veel priesters zetten een zonnebril op tegen het flitsen, wat een erg grappig (maar minder mooi) plaatje oplevert! Lalibela, 2008 © beetproductions.com

'480085' door Aukjevangerven '480085' door Aukjevangerven

Ethiopië

Ethiopië

Uitdaging gezocht?...

Aukjevangerven

Ben je echt op zoek naar een echte uitdaging en sportief? Ga dan fietsen door Ethiopie. Waar: De route Moyale-Gondar is in ongeveer 4 weken goed af te leggen. Je kunt ook splitsen en vanuit Addis Abeba of naar het zuiden, of naar het noorden fietsen. Er is eigenlijk maar een doorlopende weg, verdewalen kun je niet. Hoe: Het makkelijkst is je eigen fiets meenemen met goede fietstassen. De uitdagingen: - zeer pittige heuvels - de lokale bevolking is nieuwschierig. De kinderen kunnen vijandig zijn, volwassenen meestal niet. - zeer basic accomdatie onderweg, kamperen is niet aan te raden - af en toe moeilijk om krachtvoer te vinden, als je niet van de lokale keuken houdt. De beloning: - een ontzettend ongerept en prachtig landschap, en meestal vrij weinig verkeer buiten de steden - le beleeft het land echt vanaf de fiets, je zit er midden in... een 'once in a lifetime' experience! Iets om over na te denken! Een video over onze fiets etappe door Ethiopie vindt je [url="http://vimeo.com/28478026" target="_blank"]hier [/url]

Community updates

UPDATE
27-11-2020 Sinds deze week zijn de aantallen voor favorieten onder een individuele foto weer zichtbaar.

REIZIGER VAN DE WEEK
27-11-2020 Verdien jij ook een rugzak van Eastpak? Elke week geven we een Eastpak-rugzak cadeau aan iemand die een reisdroom heeft waargemaakt: de Reiziger van de Week. Ben jij de volgende gelukkige? Je hebt nog t/m maandag 30 november 23:59:59 om jezelf of iemand anders te nomineren voor de huidige nominatieronde! Stuur hier je nominatie in.

FOTOWEDSTIJD
06-11-2020 Deel jouw favoriete bosfoto en laat zelf zien hoe mooi en bijzonder bos is! Wie weet win jij één van de fantastische prijzen. Van weekendjes weg in een natuurhuisje in het bos tot privé-excursies met natuurexperts.  Zo doe je mee >

week 48 | Community toppers

Kampeer in Kakadu. Foto: Ellen69

1. Topreview: Het Cathedral Gorge State Park, Nevada door Martinhectors
2. Topfoto & tip: Kampeer in Kakadu door Ellen69
3. Communitylid van de week: RobHoekstra
4. Nieuwkomer: Henk Martens

Doe mee aan onze fotowedstrijden

Deel jouw favoriete bosfoto en laat zelf zien hoe mooi en bijzonder bos is! Wie weet win jij één van de fantastische prijzen. Van weekendjes weg in een natuurhuisje in het bos tot privé-excursies met natuurexperts.  Zo doe je mee >

Onze Community-experts

Ben je een reis aan het plannen en heb je inspiratie of handige tips & tricks nodig? Vraag het aan onze Community-experts!

Paul de Roos aka Bowral
Fransje Grisnich aka Sidonius
Corrie de Winter aka Corriedewinter
Sylvia Overkamp aka Silly
Elaine Springford aka Everlasting
Mieke de Haas aka MiekeDeHaas
Hans Moerkens aka JMoerkens
Wies Kerkhof aka WKerkhof
Marc van Kessel aka Marcvankessel
Thijs van den Burg aka ThijsVdenBurg
Erik Joosten aka Deerik