Puck Roodenburg

profiel Puck Roodenburg

Naam

Puck Roodenburg

Reviews

0

Foto's & tips

0

Blogs

0

Lid sinds

08 May 2020

Favorieten

Fav. werelddeel

Europa

Fav. land

Verenigde Staten

Fav. stad

Marseille, Los Angeles

Over mij

Ik ben een 20-jarige Tourism Management student en mijn liefde voor reizen en ontdekken is voortgekomen uit mijn liefde voor het leren van talen. Van jongs af aan was ik al geobsedeerd door de atlas en in vakken als Aardrijkskunde en topo. Ik heb uren versleten in de atlas, en mijn ouders stonden er vaak van te kijken dat ik liever in de atlas las dan dat ik met speelgoed speelde. Ik vind alles wat met culturen, talen en mensen te maken heeft bijzonder interessant. Pas vanaf mijn 17e ben ik echt begonnen met landen bezoeken en vast leggen wat ik meemaak. Sinds oktober 2019 ben ik mijn eigen reisblog begonnen (puckroodenburg.wixsite.com/pucksjourney), die meer als een soort reisdagboek dient voor mijzelf maar mijn vrienden vinden het ook leuk om de posts te lezen. Sinds april 2020 heb ik ook een professionele camera, waar ik helaas nog niet mee heb kunnen spelen in het buitenland maar ik kan niet wachten tot we weer mogen reizen en ik nog heel veel mooie gebieden mag ontdekken en vastleggen.

Over mijn camera

Type

Spiegelreflex

Merk

Nikon

Model

D3300

Overige

iPhone 8 Plus Nikon 18-55 mm lens

Laat een reactie achter

5 reactie(s) bij "Puck Roodenburg"

 • profile image comment
  Door E.J.• geplaatst op 26 May 2020 | 15:44:53

  Gefeliciteerd en welkom op deze site.

 • profile image comment
  Door Kikienroute• geplaatst op 24 May 2020 | 14:10:39

  Hoi Puck, welkom hier! Gefeliciteerd met de titel nieuwkomer van de week!

 • profile image comment
  Door Ameerakker• geplaatst op 23 May 2020 | 23:33:41

  Hoi Puck ik wens je veel inspiratie en geniet van de blogs en de foto's

 • profile image comment
  Door CDahlkamp• geplaatst op 23 May 2020 | 19:10:00

  Beste Puck welkom op deze leuke website en veel plezier. Gr Christella

 • profile image comment
  Door REDACTIE• geplaatst op 20 May 2020 | 21:56:21

  Hi Puck, zo te zien heb je al een begin gemaakt om je profiel bij te werken. Leuk dat je lid bent geworden van onze Community. We hopen dat we hier heel wat mooie reiservaringen van je terug mogen zien ... Bij deze ben je uitgeroepen tot de nieuwkomer van de week! Groeten en stay safe, de redactie.

Community updates


REISREPORTER OP DE COVER
14-01-2021 Bij de abonnees is hij inmiddels al op de mat gevallen: de nieuwste editie van Columbus Travel. En misschien herkenden sommigen van jullie het coverbeeld wel: het is de prachtige foto van Antwan, die hij schoot in Myanmar en die eerder al tot topfoto werd uitgeroepen. Antwan, nogmaals van harte gefeliciteerd met deze foto en natuurlijk met de cover!

OOK IN EDITIE 96:
De vaste rubriek The Best of Columbus Community, met prachtige foto's van JoshuaX, Ellen69 en CDahlkamp. Columbus-editie 96 is verkrijgbaar via onze  webshop.

EEN KLEINE INTRODUCTIE ...
11-01-2021 Nu Saphira hopelijk lekker met de voetjes omhoog zit te genieten van haar verlof, wil ik graag de kans aangrijpen om mezelf even te introduceren bij jullie als tijdelijk vervangster van Saphira. Een aantal van jullie zal me (hopelijk) nog herinneren, want ik heb van 2008 tot 2011 jullie ook mogen helpen bij het wel en wee van de community. Na omzwervingen via o.a. National Geographic en Riksja Travel ben ik terug bij Columbus en zal ik jullie het komende half jaar zoveel mogelijk met raad en daad bijstaan. Heb je vragen, opmerkingen, kritiek of complimenten: mail me gerust! Ik zal m'n best doen je zo snel mogelijk te beantwoorden. Hartelijke groet, Vellah

TERUGBLIKKEN EN VOORUITKIJKEN
30-12-2020 Op de valreep van 2020 wil ik jou graag namens het voltallige Columbus Travel-team hartelijk bedanken voor je enthousiaste deelname aan het mooiste online reizigersplatform van Nederland. Dit jaar was voor ons als gepassioneerde reizigers natuurlijk een bijzonder moeilijke tijd, en het was mooi om te zien dat leden de community bleven gebruiken om elkaar te inspireren en vooruit te kijken. Vooruitkijken blijven we ook vanuit de redactie doen, hoe lastig dit ook is in coronatijd. We willen dan ook graag van de gelegenheid gebruikmaken om je een korte update te geven over de community in 2021. Lees meer >

OPROEP
30-12-2020 Wat was voor jou dé reisbestemming van dit bizarre jaar? Ben je Nederland gaan (her)ontdekken of afgereisd naar bijzondere stukjes Europa, weg van de massa, toen we afgelopen zomer verantwoord de grens over konden? Deel je favoriete reisbestemming van 2020 via deze pagina. Foto’s zijn welkom! De beste vondsten verzamelen we voor een artikel over de beste reisbestemmingen van 2020. Meedoen kan t/m 7 januari 2021.

OOK IN EDITIE 95:
08-12-2020: De vaste rubriek The Best of Columbus Community. Dit keer geven communityleden tips over hoe je je dierenfoto's naar een hoger niveau kunt tillen en worden communityleden Henk Vanetië, Ina Wisse, Miranda Noomen en Jessi van Dijck  in het zonnetje gezet. Columbus-editie is ook verkrijgbaar via onze webshop.

NIEUWE FOTOWEDSTIJD
04-12-2020 In december maak je wederom kans op fantastische prijzen door een mooie foto van jouw favoriete bos of boservaring in te sturen. Wat dacht je van wandelschoenen van Grisport en The North Face, rugzakken van Vaude en Kapten & Son, een winterjas van Regatta en natuurlijk weer een prachtig natuurhuisje in het bos?!  Zo doe je mee >

week 02 | Community-toppers

Ontvangstcomité - Dreamer666

Genieten van de zonsondergang. Foto: MarleenvM

1. Topfoto & -tip: Genieten van de zonsondergang door MarleenvM
2. Review: Bilbao, Spanje door Saskiahamminga
3. Communitylid van de week: Elleke
4. Nieuwkomer: StefaNiels on the road

Doe mee aan onze fotowedstrijden

Deel jouw favoriete bosfoto en laat zelf zien hoe mooi en bijzonder bos is! Wie weet win jij één van de fantastische prijzen. Van weekendjes weg in een natuurhuisje in het bos tot privé-excursies met natuurexperts.  Zo doe je mee >

Onze Community-experts

Ben je een reis aan het plannen en heb je inspiratie of handige tips & tricks nodig? Vraag het aan onze Community-experts!

Paul de Roos aka Bowral
Fransje Grisnich aka Sidonius
Corrie de Winter aka Corriedewinter
Sylvia Overkamp aka Silly
Elaine Springford aka Everlasting
Mieke de Haas aka MiekeDeHaas
Hans Moerkens aka JMoerkens
Wies Kerkhof aka WKerkhof
Marc van Kessel aka Marcvankessel
Thijs van den Burg aka ThijsVdenBurg
Erik Joosten aka Deerik