Welkom bij Columbus Reisreporter

'834257' door mchagen '834257' door mchagen

CubaHavana

Fotogenieke mensen va

mchagen

In de serie fotogenieke mensen van Havana deze dame die uit het raam hing toch ik langsliep. Ze had toen 3 hondjes over de rand hangen! Helaas was er eentje verdwenen toen ik de foto maakte.. Ze vroeg of ik wat kip kon kopen voor de hondjes want ze hadden honger! Hondenbrokken kennen ze niet op Cuba.

'834256' door Dragonfly '834256' door Dragonfly

Sri LankaZuid Sri Lanka

Portret in de trein

Dragonfly

In Sri Lanka maakte ik veel portretten allen bewerkt in zwart wit. Dit meisje met haar broertje stond op een perron. Veel waren op de vlucht voor het hoge water en zochten onderdak bij familie meer naar het noorden van Sri Lanka.

'834255' door wisseschout '834255' door wisseschout

ChiliNoord Chili

Onze meest...avontuur

wisseschout

Onze meest avontuurlijke reis maakten we samen in Chili door de Andes met een 4 wheel drive. Het was ook een geweldig mooie reis. We reden dagen door de Andes zonder iemand te zien en hadden flink veel water, voedsel en brandstof bij ons. Samen met de hoogte en de slechte weggetjes een groot avontuur.

'834212' door marcvankessel '834212' door marcvankessel

ChiliPatagonie

Lago Nordenskjold

marcvankessel

Patagonië; een gebied van ruwweg 2000 bij 500 km dat zich uitstrekt over het zuiden van Chili en Argentinië en er een van ongelooflijke schoonheid is. Met name het nationale park Torres del Paine

'825908' door corriedewinter '825908' door corriedewinter

NederlandRotterdam

Neem de Street Art...

corriedewinter

Op een regenachtige dinsdagmiddag is er buiten weinig te beleven in het centrum van Rotterdam, zeker omdat er nogal veel verbouwd en gebouwd wordt. Gelukkig worden bouwplaatsen en rolluiken verfraaid met Sreetart. Je kunt zelfs een complete Streetart Route van zeven kilometer langs 28 werken van voornamelijk Rotterdamse kunstenaars lopen. De route kan via wifi worden gedownload (zodat de app ook zonder internetverbinding werkt tijdens de wandeling. De app wordt continu bijgewerkt met de nieuwste straatkunst dus er is altijd wat nieuws te ontdekken. Downloaden: Rotterdam.info :Rotterdam Street Art Route Deze muurschildering van van de getalenteerde zangers Folami van de Nile Rogers band ontdekte ik op de luiken van de Daily Rush store in de Korte Hoogstraat. Tymon Ferenc de Laat van MeLikePainting zette in 2015 zijn handtekening in de linkerhoek. Info: De in 1979 geboren Tymon Ferenc de Laat studeerde in 2001 af aan de Willem de Kooning Academie. Tymon heeft een sterke binding in kleur en techniek met pop en street-art. Zijn werk is brutaal geschilderd in felle kleuren, trefzekere gebaren en is geïnspireerd door vele jaren reizen om de wereld , met name Latijns –Amerika. Zijn studio en galerie is te vinden in het hart van Crooswijk op de Schuttersweg 113b in Rotterdam.

'834191' door ChristaThieme '834191' door ChristaThieme

NederlandNoord Holland

Op reis

ChristaThieme

Wat is er mooier dan je reis beginnen met een regenboog op de achtergrond? Vliegen naar het einde daarvan en op zoek naar die pot met goud. Niet letterlijk maar wel in de trant van onvergetelijke ontmoetingen, met lokale bewoners prachtig natuurschoon en wonderbaarlijke architectuur.

Vrijdag 08 september 2017 Nieuwe duik dag. Na een half uur varen plonzen we onder bij “secret”. We zien een paar erg grote langoesten die bij elkaar zitten en met hun lange sprieten probe... Lees meer

Woensdag 06 september 2017 We landen op Sao Vicente en hebben via de plaatselijke “tourist info” een auto gehuurd. We komen met onze Jimny 4x4 aan bij de ferry die ons naar Santo Antao za... Lees meer