Brisbane

Brisbane is de hoofdstad van Queensland en ligt aan de oostkust van Brisbane. De stad is vooral onder jonge toeristen erg in trek vanwege de twee grote uitgaansgebieden. Bezienswaardigheden in Brisbane zijn onder andere de vele mooie parken waaronder South Bank Parklands, Roma Street Parkland en de City Botanic Gardens en de City Hall.

Informatie over Brisbane

Beste foto's & tips van Brisbane

'504141' door sluth '504141' door sluth

AustraliëBrisbane

AustraliëBrisbane

Flying foxes hoog in.

sluth

Zo hangen ze bij elkaar met honderden tegelijk. Soms wil er eentje tussen dringen en ontstaat er herrie. Het is niet makkelijk om ze een beetje redelijk op de foto te krijgen, want ze hangen heel hoog. Met mijn 50mm optische zoom en geduld lukte dat redelijk alhoewel je wel nekpijn krijgt.

'504140' door sluth '504140' door sluth

AustraliëBrisbane

AustraliëBrisbane

Flying Foxes zijn...p

sluth

Omdat dit zúlke prachtige dieren zijn en zo bijzonder zal ik een aantal foto's plaatsen om er een idee van te krijgen hoe ze daar leven. Ze hangen qua kleur gewoon door elkaar; de rode en de zwarte. Sommigen hangen met een grote groep bij elkaar te slapen en sommige krijsen alles bij elkaar.

'530146' door LeonieAnholts '530146' door LeonieAnholts

AustraliëBrisbane

AustraliëBrisbane

Vlinderkoppel

LeonieAnholts

Bij een wandeling in het National Park van Noosa in Australië kwamen deze twee vlinders een voor een op mijn hand zitten. Langzaam bewogen ze zich naar elkaar toe en maakten ze verbinding met elkaar door hun vleugels in elkaar te klappen.

Laat kaart zien